TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Самоуки“ – изложба на неакадемски уметници во Куманово

А1 On - 14.06.2018

Изложба „Самоуки“ од неакадемски уметници од Куманово ќе биде отворена вечер во 20 часот во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“. Годинава на изложбата ќе учествуваат 18 автори со 40-ина дела работени во различни техники – масло на платно, акрил, ...

„Самоуки“ – изложба на неакадемски уметници во Куманово

Локално - 14.06.2018

Изложба „Самоуки“ од неакадемски уметници од Куманово ќе биде отворена вечер во 20 часот во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“. Годинава на изложбата ќе учествуваат 18 автори со 40-ина дела работени во различни техники – масло на платно, акрил, ...

„Самоуки“-изложба на неакадемски уметници во Куманово

МКД - 14.06.2018

Изложба „Самоуки" од неакадемски уметници од Куманово ќе биде отворена вечер во 20 часот во Центарот за култура „Трајко Прокопиев". Годинава на изложбата ќе учествуваат 18 автори со 40-ина дела работени во различни техники - масло на платно, акрил, ...