TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откривањето на полот е возбудливо, но овој татко заврши со скршен нос (ВИДЕО)

Мастило - 01.10.2023

Урнебесно! Иако откривањето на полот на бебето во повеќето случаи е возбудливо и посебно искуство за родителите и поширокото семејство и пријателите, понекогаш може да тргне наопаку. Така, една трудница случајно му го скрши носот на својот сопруг и ...

Наместо забава за откривање на полот, таткото завршил во болница- снимка со 32 милиони прегледи

Канал5 - 29.09.2023

Иако настаните за откривање на полот во повеќето случаи се возбудливо и посебно искуство за родителите и поширокото семејство и пријателите, понекогаш тие можат да тргнат наопаку. Така, една трудница случајно му го скршила носот на својот сопруг и ...

ВИДЕО | Откривајќи го полот на бебето тргна наопаку, трудница пред камери му го скршила носот на идниот татко

Во Центар - 29.09.2023

Иако забавите за откривање на полот на бебиња во повеќето случаи се возбудливи и посебно искуство, понекогаш може да тргнат наопаку. Така, една трудница случајно го скршила носот на својот сопруг и иден татко среде дознавањето дека во нивното ...