TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димитров: Направивме суштинска промена и станавме светол пример во регионот

Канал5 - 09.10.2019

Во Македонија во изминативе неколку години успеавме да направиме суштинска општествена промена. Тргнувајќи од состојба на заробена држава, како што ја дефинираше Европската Комисија во 2016 година, станавме земја светол пример во регионот, но и ...

Димитров: Направивме суштинска промена и станавме светол пример во регионот

Слободен Печат - 09.10.2019

Европската комисија препорача да се отворат преговори за членство со Македонија и со Албанија, рече Колин Волф од ЕК, кој се надева дека ќе биде донесена позитивна одлука следната недела на Советот на министри и на Европскиот ...

Димитров: Станавме светол пример во регионот

Press24 - 09.10.2019

Во Северна Македонија во изминативе неколку години успеавме да направиме суштинска општествена промена. Тргнувајќи од состојба на заробена држава, како што ја дефинираше Европската Комисија во 2016 година, станавме земја светол пример во регионот, ...

Димитров: Направивме суштинска промена и станавме светол пример во регионот

24Инфо - 09.10.2019

Во Северна Македонија во изминативе неколку години успеавме да направиме суштинска општествена промена. Тргнувајќи од состојба на заробена држава, како што ја дефинираше Европската Комисија во 2016 година, станавме земја светол пример во регионот, ...

Димитров: Направивме суштинска промена и станавме светол пример во регионот

Опсервер - 09.10.2019

Во Северна Македонија во изминативе неколку години успеавме да направиме суштинска општествена промена. Тргнувајќи од состојба на заробена држава, како што ја дефинираше Европската Комисија во 2016 година, станавме земја светол пример во регионот, ...

Димитров: Направивме суштинска промена и станавме светол пример во регионот

Сител - 09.10.2019

Во Северна Македонија во изминативе неколку години успеавме да направиме суштинска општествена промена. Тргнувајќи од состојба на заробена држава, како што ја дефинираше Европската Комисија во 2016 година, станавме земја светол пример во регионот, ...

Димитров: Направивме суштинска промена и станавме светол пример во регионот

CivilMedia - 09.10.2019

Во Северна Македонија во изминативе неколку години успеавме да направиме суштинска општествена промена. Тргнувајќи од состојба на заробена држава, како што ја дефинираше Европската Комисија во 2016 година, станавме земја светол пример во регионот, ...

Преку програмата Хоризонтален инструмент ЕУ помага младите да останат во регионот

Нова ТВ - 09.10.2019

Во Северна Македонија во изминативе неколку години успеавме да направиме суштинска општествена промена. Тргнувајќи од состојба на заробена држава, како што ја дефинираше Европската Комисија во 2016 година, станавме земја светол пример во регионот, ...

ДИМИТРОВ: Од заробена држава С. Македонија ја направиме светол пример во регионот

Денешен - 09.10.2019

Во С. Македонија во изминативе неколку години успеавме да направиме суштинска општествена промена, изјави денеска министерот за надворешни работи Никола Димитров. – Тргнувајќи од состојба на заробена држава, како што ја дефинираше Европската ...

Димитров: Докажавме дека со политичка волја и лидерство можат да се надминат тешките отворени прашања со соседите

Макфакс - 09.10.2019

Во Северна Македонија во изминативе неколку години успеавме да направиме суштинска општествена промена. Тргнувајќи од состојба на заробена држава, како што ја дефинираше Европската Комисија во 2016 година, станавме земја светол пример во регионот, ...

Димитров: Докажавме дека со политичка волја и лидерство можат да се надминат тешките отворени прашања со соседите

Centar - 09.10.2019

Во Северна Македонија во изминативе неколку години успеавме да направиме суштинска општествена промена. Тргнувајќи од состојба на заробена држава, како што ја дефинираше Европската комисија во 2016 година, станавме земја светол пример во регионот, ...

Димитров: Докажавме дека со политичка волја и лидерство можат да се надминат тешките отворени прашања со соседите

Точка - 09.10.2019

Во Северна Македонија во изминативе неколку години успеавме да направиме суштинска општествена промена. Тргнувајќи од состојба на заробена држава, како што ја дефинираше Европската комисија во 2016 година, станавме земја светол пример во регионот, ...

Димитров: Направивме суштинска промена и станавме светол пример во регионот

Нетпрес - 09.10.2019

Во Северна Македонија во изминативе неколку години успеавме да направиме суштинска општествена промена. Тргнувајќи од состојба на заробена држава, како што ја дефинираше Европската Комисија во 2016 година, станавме земја светол пример во регионот, ...

Димитров: Направивме суштинска промена и станавме светол пример во регионот

MakPress - 09.10.2019

Во Македонија во изминативе неколку години успеавме да направиме суштинска општествена промена. Тргнувајќи од состојба на заробена држава, како што ја дефинираше Европската Комисија во 2016 година, станавме земја светол пример во регионот, но и ...