TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Видео: Отпакување на Samsung Galaxy A8 2018!

GSM.mk - 23.01.2018

Galaxy A8 2018 е еден од поновите уреди на Samsung, кој доаѓа со стаклен и метален дизајн, како и прилично моќни спецификации. Да погледнеме како изгледа неговото отпакување: A8 2018 е малку поевтин од S8 и доаѓа со две важни разлики - дисплејот е ...

„Самсунг галакси А8“ пристигнува во Македонија! Ова се новите функции што ни ги носи овој модел

Факултети - 23.01.2018

Компанијата „Самсунг електроникс“ во декември го најави паметниот уред „галакси А8“ (2018) (Galaxy A8(2018)) - новиот модел како надополнување на „галакси А“ (Galaxy A) серијата на паметни телефони.

Следете ги вашите омилени спортски натпревари на новиот Самсунг Галакси А8(2018) со „бесконечен“ дисплеј

Gol.mk - 22.01.2018

Компанијата Самсунг Електроникс во декември го најави паметниот уред Галакси А8 (2018) (Galaxy A8 (2018)) - нов модел како надополнување на Галакси А (Galaxy A) серијата на паметни телефони.

Самсунг Галакси А8: Беспрекорно чисти фотографии од вашите омилени спортски натпревари!

Екипа - 23.01.2018

Компанијата Самсунг Електроникс во декември го најави паметниот уред Галакси А8( 2018 ) ( Galaxy A8(2018) ) – новиот модел како надополнување на Галакси А (Galaxy A) серијата паметни телефони.

Следете ги вашите омилени спортски натпревари на новиот Самсунг Галакси А8(2018) со “бесконечен“ дисплеј

Црнобело - 23.01.2018

Компанијата Самсунг Електроникс во декември го најави паметниот уред Галакси А8( 2018) ( Galaxy A8(2018)) - нов модел како надополнување на Галакси А (Galaxy A ) серијата на паметни телефони.

Пристигна новиот Самсунг Галакси А8 (2018)

Точка - 23.01.2018

Направете беспрекорно чисти фотографии од вашите омилени спортски натпревари со новиот смартфон од Самсунг. Компанијата Самсунг Електроникс во декември го најави паметниот уред Галакси А8 (2018) (Galaxy A8 (2018)) - новиот модел како надополнување ...

Следете ги вашите омилени спортски натпревари на новиот Samsung Galaxy А8(2018) со „бесконечен“ дисплеј

Кајгана - 23.01.2018

Samsung Electronics во декември го најави паметниот уред Galaxy А8(2018) - нов модел како надополнување на Galaxy A серијата на паметни телефони. Новиот смартфон Galaxy А8(2018) поседува двојна предна камера (Dual Front Camera), голем „Бесконечен“ ...

Пристигна Самсунг Галакси А8(2018)

Smartportal - 23.01.2018

Направете беспрекорно чисти фотографии од вашите омилени спортски натпревари со новиот смартфон од Самсунг Компанијата Самсунг Електроникс во декември го најави паметниот уред Галакси А8( 2018 ) ( Galaxy A8(2018) ) – новиот модел како надополнување ...

Пристигна Samsung Galaxy А8(2018)!

GSM.mk - 23.01.2018

Компанијата Самсунг Електроникс во декември го најави паметниот уред Галакси А8(2018) - новиот модел како надополнување на Галакси А серијата паметни телефони. Од овој месец Галакси А8(2018) пристигнува и во Македонија! Самсунг Галакси A8 смартфонот ...