TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Груевски: Време е опозицијата да си ја заработи платата

Телма - 01.09.2015

Премиерот Никола Груевски, денеска, по отворањето на новата зграда на училиштето „Живко Брајковски“ во општина Бутел, на прашањето како го коментира враќањето на опозицијата во парламентот, изјави: „Петнаесет месеци земаа плата без да работат.

Груевски: Доста беше, време е да си ја заработат платата

+инфо - 01.09.2015

Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Нека почнат да си ја заработуваат платата. Ова е коментарот на премиерот Никола Груевски за враќањето на опозициските пратеници во Собранието даеден во општина Бутел каде што присуствуваше на пуштање нова ...

Груевски: Доста беше, време е да си ја заработат платата

МКД - 01.09.2015

Доста беше, време е опозицијата да си ја заработи платата, го коментираше премиерот Груевски враќањето на опозицијата во Собранието на Македонија. -Доста беше, 15 месеци земаа плата, во Македонија нема човек што може такво нешто да добие.

Груевски: Опозициските пратеници да си ја заработат платата

А1 On - 01.09.2015

Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Нема во Македонија човек што тоа може да го добие, изјави денеска премиерот Никола Груевски, запрашан да го коментира враќањето на опозицијата во Парламентот. – Петнаесет месеци земаа плата без да работат.

Груевски за враќањето на опозицијата во Собрание: 15 месеци земаа плата без да работат. Доста е!

Капитал - 01.09.2015

„Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Доста беше, нема во Македонија човек што тоа може да го добие. Доста беше, нека почнат да си ја заработуваат платата“. Вака премиерот Никола Груевски, по отворањето на новата зграда на училиштето „Живко ...

Груевски: Опозициските пратеници да си ја заработат платата

Lider - 01.09.2015

Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Нема во Македонија човек што тоа може да го добие, изјави денеска премиерот Никола Груевски, запрашан да го коментира враќањето на опозицијата во Парламентот. – Петнаесет месеци земаа плата без да работат.

Груевски: Опозициските пратеници да си ја заработат платата

Република - 01.09.2015

-Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Нема во Македонија човек што тоа може да го добие- изјави денеска премиерот Никола Груевски, запрашан да го коментира враќањето на опозицијата во Парламентот.

Груевски: Опозициските пратеници да си ја заработат платата

Локално - 01.09.2015

Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Нема во Македонија човек што тоа може да го добие, изјави денеска премиерот Никола Груевски, запрашан да го коментира враќањето на опозицијата во Парламентот. – Петнаесет месеци земаа плата без да работат.

Опозициските пратеници да си ја заработат платата

Вечер Прес - 01.09.2015

Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Нема во Македонија човек што тоа може да го добие, изјави денеска премиерот Никола Груевски, запрашан да го коментира враќањето на опозицијата во Парламентот. - Петнаесет месеци земаа плата без да работат.

Груевски: Опозициските пратеници да си ја заработат платата

Press24 - 01.09.2015

Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Нема во Македонија човек што тоа може да го добие, изјави денеска премиерот Никола Груевски, запрашан да го коментира враќањето на опозицијата во Парламентот. - Петнаесет месеци земаа плата без да работат.

ГРУЕВСКИ: Пратениците од опозицијата да си ја заработат платата

Телеграф - 01.09.2015

Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Доста беше. Нема во Македонија човек што може да го добие тоа. Доста беше. Нека почнат да си ја заработуваат платата, рече премиерот Петнаесет месеци земаа плата без да работат.

Груевски: Опозициските пратеници да си ја заработат платата

Денешен - 01.09.2015

Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Нема во Македонија човек што тоа може да го добие, изјави денеска премиерот Никола Груевски, запрашан да го коментира враќањето на опозицијата во Парламентот. – Петнаесет месеци земаа плата без да работат.

Груевски: Опозициските пратеници да си ја заработат платата

24 Вести - 01.09.2015

Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Нема во Македонија човек што тоа може да го добие, изјави денеска премиерот Никола Груевски, запрашан да го коментира враќањето на опозицијата во Парламентот. - Петнаесет месеци земаа плата без да работат.

Груевски: Опозициските пратеници да си ја заработат платата

Утрински - 01.09.2015

Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Нема во Македонија човек што тоа може да го добие, изјави денеска премиерот Никола Груевски, запрашан да го коментира враќањето на опозицијата во Парламентот. - Петнаесет месеци земаа плата без да работат.

Груевски: Опозициските пратеници да си ја заработат платата

Репортер - 01.09.2015

Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Нема во Македонија човек што тоа може да го добие, изјави денеска премиерот Никола Груевски, запрашан да го коментира враќањето на опозицијата во Парламентот. – Петнаесет месеци земаа плата без да работат.

Груевски: Опозициските пратеници да си ја заработат платата

Курир - 01.09.2015

Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Нема во Македонија човек што тоа може да го добие, изјави денеска премиерот Никола Груевски, запрашан да го коментира враќањето на опозицијата во Парламентот. - Петнаесет месеци земаа плата без да работат.

Груевски за враќањето на СДСМ во Собрание: Нека почнат да си ја заработуваат платата

еМагазин - 01.09.2015

Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Нема во Македонија човек што тоа може да го добие, изјави денеска премиерот Никола Груевски, запрашан да го коментира враќањето на опозицијата во Парламентот. - Петнаесет месеци земаа плата без да работат.

Груевски: Доста беше! Петнаесет месеци земаа плата без да работат

Пулс24 - 01.09.2015

Петнаесет месеци земаа плата без да работат. Нема во Македонија човек што тоа може да го добие, изјави денеска премиерот Никола Груевски, запрашан да го коментира враќањето на опозицијата во Парламентот. - Петнаесет месеци земаа плата без да работат.