TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Маск најави дека на новите корисници ќе им наплаќа објавување на платформата „X“ – тврди дека има добра причина за тоа

Точка - 16.04.2024

Воведувањето надомест за новите корисници на платформата „X“ претставува значаен чекор во стратегијата за сузбивање на ботови и неавтентични содржини на платформата. Илон Маск најави воведување „симболичен надомест“ за новите корисници на ...

X (Твитер): Корисниците ќе треба да платат за да отворат профил

Кумановски м. - 16.04.2024

Профитот е крајната цел на сè, па затоа секој размислува за начини како да заработи повеќе. Така, новите корисници на поранешниот Твитер (секашен Икс) ќе треба да плаќаат мали парични надоместоци за да си отворат профили и да добијат можност за ...

Новите корисници ќе треба да платат за објавување содржина на Ксу

Во Центар - 16.04.2024

Илон Маск планира да наплати мала надокнада на новите корисници на платформата X кои сакаат да објавуваат содржина. Маск ја посочи и причината поради која платформата се одлучила на овој чекор, а тоа е борбата против ботови.

Маск најави дека ќе им наплаќа на новите корисници за објавување на X платформата – тврди дека има добра причина за тоа

Локално - 16.04.2024

Елон Маск најави воведување „симболична такса“ за новите корисници на социјалната мрежа X кои сакаат да објавуваат содржина. Оваа мерка, која има за цел да ги ограничи автоматизираните и неавтентични активности, би можела значително да ја промени ...

Новите корисници ќе треба да платат за објавување содржина на Ксу

Пулс24 - 16.04.2024

Илон Маск планира да наплати мала надокнада на новите корисници на платформата X кои сакаат да објавуваат содржина.Маск ја посочи и причината поради која платформата се одлучила на овој чекор, а тоа е борбата против ботови.

Маск најави: Ќе мора да плаќаат

Канал5 - 16.04.2024

Илон Маск планира да наплати мала надокнада на новите корисници на платформата „X“ кои сакаат да објавуваат содржина. Маск ја посочи и причината поради која платформата се одлучила на овој чекор, а тоа е борбата против ботови.