TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Значењето на квалитетните телевизиски содржини-Омилените серии на MaxTV

Радар - 09.11.2018

ТВ сериите отсекогаш биле еден од најгледнатите и најомилени ТВ формати.. Сигурно секој од нас за само неколку секунди може да се сети барем на една серија што ја следел која многу му значела, и едвај чекал на терминот за гледање.

Најдобрата интерактивна дигитална телевизија – MaxTV слави 10 години

Бизнис Вести - 08.11.2018

Откако во 2008 година Телеком ја донесе на пазарот оваа револуционерна услуга целосно се смени нaчинот на кој се гледа телевизија. MaxTV се развиваше, се прилагодуваше на очекувањата на корисниците, воспостави нови стандарди.

Значењето на квалитетните телевизиски содржини

Факултети - 09.11.2018

ТВ сериите отсекогаш биле еден од најгледнатите и најомилени ТВ формати. Сигурно секој од нас за само неколку секунди може да се сети барем на една серија што ја следел која многу му значела, и едвај чекал на терминот за гледање.

Најдобрата интерактивна дигитална телевизија – MaxTV слави 10 години

USB - 08.11.2018

Македонски Телеком подарува HBO пакет за сите MaxTV корисници и 10 GB мобилен интернет за постпејд корисниците Првата дигитална интерактивна телевизија во Македонија – MaxTV слави десет години.

Значењето на квалитетните телевизиски содржини

Црнобело - 09.11.2018

Омилените серии на MaxTV! ТВ сериите отсекогаш биле еден од најгледнатите и најомилени ТВ формати. Сигурно секој од нас за само неколку секунди може да се сети барем на една серија што ја следел која многу му значела, и едвај чекал на терминот за ...

Најдобрата интерактивна дигитална телевизија – MaxTV слави 10 години

Иновативност - 08.11.2018

Телеком подарува: HBO пакет за сите MaxTV корисници и 10 GB мобилен интернет за постпејд корисниците Првата дигитална интерактивна телевизија во Македонија – MaxTV слави десет години. Откако во 2008 година Телеком ја донесе на пазарот оваа ...

Значењето на квалитетните телевизиски содржини

Точка - 09.11.2018

ТВ сериите отсекогаш биле еден од најгледнатите и најомилени ТВ формати. Сигурно секој од нас за само неколку секунди може да се сети барем на една серија што ја следел која многу му значела, и едвај чекал на терминот за гледање.

Најдобрата интерактивна дигитална телевизија – MaxTV слави 10 години

Екран - 08.11.2018

Телеком подарува: HBO пакет за сите MaxTV корисници и 10 GB мобилен интернет за постпејд корисниците Првата дигитална интерактивна телевизија во Македонија – MaxTV слави десет години. Откако во 2008 година Телеком ја донесе на пазарот оваа ...

Најдобрата интерактивна дигитална телевизија MaxTV слави 10 години

Кајгана - 08.11.2018

Телеком подарува: HBO пакет за сите MaxTV корисници и 10 GB мобилен интернет за постпејд корисниците Откако во 2008 година Телеком ја донесе на пазарот оваа револуционерна услуга целосно се смени нaчинот на кој се гледа телевизија.

Најдобрата интерактивна дигитална телевизија – MaxTV слави 10 години

Денар - 08.11.2018

Првата дигитална интерактивна телевизија во Македонија – MaxTV слави десет години. Откако во 2008 година Телеком ја донесе на пазарот оваа револуционерна услуга целосно се смени нaчинот на кој се гледа телевизија.

Телеком подарува: HBO пакет за сите MaxTV корисници и 10 GB мобилен интернет за постпејд корисниците

Бизнис Инфо - 09.11.2018

Првата дигитална интерактивна телевизија во Македонија – MaxTV слави десет години. MaxTV се развиваше, се прилагодуваше на очекувањата на корисниците, воспостави нови стандарди. Низ перспектива од десет години беа воведени можности како: електронски ...