TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пецаков: Започна асфалтирањето на неколку улици во село Долно Лакочереј

Курир - 24.11.2022

Денес започнаа активностите за асфалтирање на неколку улици низ Долно Лакочереј. Средствата за оваа активност се обезбедени од буџетот на Општина Охрид, објави на социјалната мрежа на Фејсбук охридскиот градоначалник Кирил ...

Реконструирани тоалетите во подрачниот објект на ООУ „Кочо Рацин“ во Долно Лакочереј

OhridNews - 24.11.2022

Завршени се работните активности за реконструкција на тоалетите во подрачниот училишен објект на ООУ „Кочо Рацин“ во село Долно Лакочереј, информираат од Општина Охрид. Активностите, велат, се реализирани со средства од буџетот на Општина Охрид во ...

Пецаков и натаму со реализација на проекти

Скопје1 - 23.11.2022

Започнаа активностите за целосна реконструкција на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско. Согласно проектот предвидено е да се изврши целосна замена на заштитната ограда и да се изврши санација на спортските реквизити.

Реконструкција на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско

OhridNews - 23.11.2022

Започнаа активностите за целосна реконструкција на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско, информира на фејсбук профилот градоначалникот Кирил Пецаков. Вредноста на зафатите, се додава во објавата, изнесуваат околу 230 000 денари, а средствата ...

Подготвителни активности за асфалтирање на неколку улици во Долно Лакочереј

OhridNews - 23.11.2022

Во тек се подготвителни активности за асфалтирање на неколку улици во село Долно Лакочереј, информира на фејсбук профилот градоначалникот Кирил Пецаков. Претходно нов асфалт беше поставен и на неколку локации во селото Горно Лакочереј, во склоп на ...

Пецаков: Започна реконструкцијата на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско

Курир - 23.11.2022

Започнаа активностите за целосна реконструкција на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско. Согласно проектот предвидено е да се изврши целосна замена на заштитната ограда и да се изврши санација на спортските реквизити.

Пецаков: Започна реконструкцијата на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско

Lider - 23.11.2022

Започнаа активностите за целосна реконструкција на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско. Согласно проектот предвидено е да се изврши целосна замена на заштитната ограда и да се изврши санација на спортските реквизити.

Пецаков: Започна реконструкцијата на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско

MakPress - 24.11.2022

Започнаа активностите за целосна реконструкција на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско. Согласно проектот предвидено е да се изврши целосна замена на заштитната ограда и да се изврши санација на спортските реквизити.

Пецаков: Започна асфалтирањето на неколку улици во село Долно Лакочереј

MakPress - 24.11.2022

Денес започнаа активностите за асфалтирање на неколку улици низ Долно Лакочереј. Средствата за оваа активност се обезбедени од буџетот на Општина ...