TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Хотел меѓу две војни“ од Русјаков – книга на месецот февруари во библиотеката „Браќа Миладиновци“ – Скопје

Република - 30.01.2023

Наградуваниот роман „Хотел меѓу две војни“ од Александар Русјаков, кој е во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“, е избран за книга за месецот февруари во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје.

„Хотел меѓу две војни“ од Александар Русјаков е книга на месец февруари во библиотеката „Браќа Миладиновци“ – Скопје

Вистина.мк - 30.01.2023

Наградуваниот роман „Хотел меѓу две војни“ од Александар Русјаков, кој е во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“, е избран за книга за месецот февруари во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје.