TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мајкрософт ја зголеми цената на Виндоус 10 Хоум за 40 отсто

+инфо - 10.10.2018

Мајкрософт веќе почна да го дистрибуира Виндоус 10 (Windows 10 October 2018) ажурирањето за компатибилни уреди. Ажурирањето е една од најдискутираните теми во индустријата во последниве денови.

Microsoft ја откри причината за бришењето на податоци при надградбата на October 2018 Update

Smartportal - 10.10.2018

На почетокот од овој месец, како што сигурно сте запознаени, Microsoft почна со пуштање на втората поголема надградба за оваа година, наречена Windows 10 October 2018 Update . Оваа надградба ја подобрува работата на оперативниот систем, но и ...

Мајкрософт ја зголеми цената на Виндоус 10 Хоум за 40 отсто

Слободен Печат - 10.10.2018

Вниманието на потрошувачите, сепак е фокусирано не толку на новите функции, туку врз неочекуван проблем со Windows 10 October 2018 Update. Многу луѓе се пожалија дека инсталацијата неочекувано брише некои од датотеките на компјутерите.

Мајкрософт ја зголеми цената на Виндоус 10 Хоум за 40 отсто

MTM - 10.10.2018

Мајкрософт веќе почна да го дистрибуира Виндоус 10 (Windows 10 October 2018) ажурирањето за компатибилни уреди. Ажурирањето е една од најдискутираните теми во индустријата во последниве денови.

Microsoft ја зголеми цената на Windows 10 Home за 40 проценти

USB - 10.10.2018

Microsoft веќе почна да го дистрибуира Windows 10 October 2018 ажурирањето за компатибилни уреди. Ажурирањето е една од најдискутираните теми во индустријата во последниве денови. Повеќето корисници не плаќаат лиценца за Windows 10, бидејќи купуваат ...