TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фејсбук Месинџер е голема закана за безбедноста на интернет

Телефони.мк - 10.06.2021

Експертот за сајбер безбедност, Зака Дофман, тврди дека Фејсбук Месинџер е закана за приватноста за корисниците. Според него, не треба да го користиме овој чет, затоа што се уште нема воведено end-to-end енкрипција, која е веќе воведена од Сигнал, ...

Зошто треба да го избришете FB Messenger?

Кајгана - 10.06.2021

Корисниците на Facebook Messenger можеби ќе размислат да се откажат од популарната апликација по совет на експертот за сајбер безбедност Зак Дофман. Тој вели дека со користење на услугите во сегашната состојба може сериозно да се ризикува ...

Експерт по сајбер безбедност открива зошто не би требало да користите Месинџер

Курир - 10.06.2021

Корисниците на Фејсбук Месинџер можеби треба да размислат да се откажат од популарната апликација по советот на експертот за сајбер безбедност Зака Дофман, кој вели дека користењето на услугите во моментов на апликацијата може сериозно да го ...

Експерт по сајбер безбедност открива зошто не би требало да користите Месинџер

Zoom - 10.06.2021

Корисниците на Фејсбук Месинџер можеби треба да размислат да се откажат од популарната апликација по советот на експертот за сајбер безбедност Зака Дофман, кој вели дека користењето на услугите во моментов на апликацијата може сериозно да го ...