TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За една недела 36 казни за дистрибутери кои не ја почитувале забраната за дотур на стока

Сакам да кажам - 12.01.2018

Триесет и шест дистрибутери биле казнети во првата недела откако Град Скопје ја воведе забраната за дотур на стока од 7.30 до 18 часот. Од први јануари Град Скопје како една од мерките за намалување на загадувањето го ограничи дотурот на стока во ...

Дистрибутерите не ја почитуваат забраната, Град Скопје казнува – 36 казни за една недела

Република - 13.01.2018

Од први јануари Град Скопје како една од мерките за намалување на загадувањето го ограничи дотурот на стока во центарот на градот. Првите два дена по воведување на забраната полицијата ги опоменуваше фирмите кои не ја почитуваа забраната, a од 4 ...

Камионите си возат низ центар, 36 казнети за една недела

Вечер - 13.01.2018

Од први јануари Град Скопје како една од мерките за намалување на загадувањето го ограничи дотурот на стока во центарот на градот. Првите два дена по воведување на забраната полицијата ги опоменуваше фирмите кои не ја почитуваа забраната, a од 4 ...