TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вашингтон и Токио ја зајакнуваат соработката во развојот на чипови

Бизнис Вести - 27.05.2023

САД и Јапонија ќе ја продлабочат соработката во истражувањето и развојот на напредни чипови и други технологии, објавија претставници на двете земји, што е најнов знак за зајакнување на врските во компјутерската индустрија.

Вашингтон и Токио ја зајакнуваат соработката во развојот на чипови

Либертас - 27.05.2023

САД и Јапонија ќе ја продлабочат соработката во истражувањето и развојот на напредни чипови и други технологии, објавија претставници на двете земји, што е најнов знак за зајакнување на врските во компјутерската индустрија.

Вашингтон и Токио ја зајакнуваат соработката во развојот на чипови

Опсервер - 27.05.2023

САД и Јапонија ќе ја продлабочат соработката во истражувањето и развојот на напредни чипови и други технологии, објавија претставници на двете земји, што е најнов знак за зајакнување на врските во компјутерската индустрија.

САД и Јапонија ја зајакнуваат соработката на полето на чипови поради глобалниот недостиг

МКД - 27.05.2023

Соединетите Американски Држави и Јапонија ќе ја продлабочат соработката во истражувањето и развојот на напредни чипови и други технологии, најавија двете земји, како најнов знак за зајакнување на врските меѓу двата сојузници во компјутерската ...

Вашингтон и Токио ја зајакнуваат соработката во развојот на чипови

Слободен Печат - 27.05.2023

САД и Јапонија ќе ја продлабочат соработката во истражувањето и развојот на напредни чипови и други технологии, објавија претставници на двете земји, што е најнов знак за зајакнување на врските во компјутерската индустрија.

Вашингтон и Токио ја зајакнуваат соработката во развојот на чипови

Канал5 - 27.05.2023

САД и Јапонија ќе ја продлабочат соработката во истражувањето и развојот на напредни чипови и други технологии, објавија претставници на двете земји, што е најнов знак за зајакнување на врските во компјутерската индустрија.

Вашингтон и Токио ја зајакнуваат соработката во развојот на чипови

Во Центар - 27.05.2023

САД и Јапонија ќе ја продлабочат соработката во истражувањето и развојот на напредни чипови и други технологии, објавија претставници на двете земји, што е најнов знак за зајакнување на врските во компјутерската индустрија.

Вашингтон и Токио ја зајакнуваат соработката во развојот на чипови

MakPress - 27.05.2023

САД и Јапонија ќе ја продлабочат соработката во истражувањето и развојот на напредни чипови и други технологии, објавија претставници на двете земји, што е најнов знак за зајакнување на врските во компјутерската индустрија.

САД и Јапонија ја зајакнуваат соработката во развојот на чипови

Вечер Прес - 27.05.2023

САД и Јапонија ќе ја продлабочат соработката во истражувањето и развојот на напредни чипови и други технологии, објавија претставници на двете земји, што е најнов знак за зајакнување на врските во компјутерската индустрија.