TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопје, 2.200 евра квадрат! Има ли крај на поскапувањето на становите?

Во Центар - 03.12.2023

„Продавам стан од 69 м2 за 150.000 евра во Капиштец, реновиран, со мебел“. Уште еден стан од 80м2 во близина на Сити Мол се продава за 140.000 евра и за оваа цена имате една спална соба, паркинг пред зграда и прекрасен поглед бидејќи станот е на ...

За дом во строг и загаден центар на Скопје 2200 евра квадрат – има ли крај на поскапувањето на становите?

ТВ21 - 03.12.2023

„Продавам стан од 69 м2 за 150.000 евра во Капиштец, реновиран е, се продава наместен“. Друг стан од 80м2 во близина на Сити Мол се продава 140.000 евра, а за тоа се добива една спална соба, паркинг пред зграда и преубав поглед бидејќи станот се ...

ДО КОГА ЌЕ СЕ ДУЕ МЕУРОТ? Скопје, 2.200 евра квадрат! Има ли крај на поскапувањето на становите?

Пулс24 - 03.12.2023

„Продавам стан од 69 м2 за 150.000 евра во Капиштец, реновиран, со мебел“. Уште еден стан од 80м2 во близина на Сити Мол се продава за 140.000 евра и за оваа цена имате една спална соба, паркинг пред зграда и прекрасен поглед бидејќи станот е на ...