TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пијанистките Мазнејкови со 194 настапи: Им се насмевнува светска слава

Хаштаг - 28.01.2020

Тие се две сестри кои доаѓаат од Струмица. Ана Мазнејкова има 9 години и е четврто одделение во ОУ „Видео Подгорец“, а Ивана Мазнејкова има 13 години и е осмо одделение во истото училиште.

Пијанистките Мазнејкови со 194 настапи: Им се насмевнува светска слава

Женски магазин - 28.01.2020

Тие се две сестри кои доаѓаат од Струмица. Ана Мазнејкова има 9 години и е четврто одделение во ОУ „Видео Подгорец“, а Ивана Мазнејкова има 13 години и е осмо одделение во истото училиште.