TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мите Грозданов - 50 години професионализам и 63 години аматеризам...

Н.Македонија - 07.12.2017

Мите Грозданов - 50 години професионализам и 63 години аматеризам „Кинотеката на Македонија“ го одбележува јубилејот на пензионираниот доајен на македонското актерство Мите Грозданов, кој навршува 50 години професионализам и 63 години аматеризам.

„50 години професионализам/63 години аматеризам“ – проекции на филмови со Мите Грозданов во Кинотека

Радио МОФ - 07.12.2017

Кинотека на Македонија ќе го прослави јубилејот на пензионираниот доајен на македонското актерство Мите Грозданов . Тој навршува 50 години професионализам, и 63 години аматеризам. За таа цел, почнувајќи од вечерва до 13 декември ќе се одржат ...

Филмови на Мите Грозданов во Кинотека...

Н.Македонија - 07.12.2017

Филмови на Мите Грозданов во Кинотека Кинотеката на Македонија од денеска до 13 декември ќе прикажува филмови во кои Мите Грозданов учествувал активно како актер, но и како режисер. Поводот се 50 години професионализам и 63 години аматеризам на ...

Мите Грозданов прославува 50 години професионализам и 63 години аматеризам

МКД - 07.12.2017

Кинотеката на Македонија го прославува јубилејот на пензионираниот доајен на македонското актерство Мите Грозданов, кој навршува 50 години професионализам и 63 години аматеризам. Актерскиот јубилеј на Мите Грозданов ќе биде одбележен од 7 до 13 ...

Мите Грозданов - „50 години професионализам и 63 години аматеризам“

Канал5 - 08.12.2017

Кинотека на Македонија го прославува јубилејот на доајенот на македонското актерство Мите Грозданов. Тој навршува 50 години професионализам, и 63 години аматеризам. За таа цел, почнувајќи од вчеравечер до 13 декември ќе се одржат проекции на ...

Филмови на Мите Грозданов во Кинотека

Сител - 07.12.2017

Кинотеката на Македонија од денеска до 13 декември ќе прикажува филмови во кои Мите Грозданов учествувал активно како актер, но и како режисер. Поводот се 50 години професионализам и 63 години аматеризам на пензионираниот доајен на македонското ...

Филмови на Мите Грозданов во Кинотека

Канал5 - 07.12.2017

Кинотеката на Македонија од денеска до 13 декември ќе прикажува филмови во кои Мите Грозданов учествувал активно како актер, но и како режисер. Поводот се 50 години професионализам и 63 години аматеризам на пензионираниот доајен на македонското ...

Филмови на Мите Грозданов во Кинотека

А1 On - 07.12.2017

Кинотеката на Македонија од денеска до 13 декември ќе прикажува филмови во кои Мите Грозданов учествувал активно како актер, но и како режисер. Поводот се 50 години професионализам и 63 години аматеризам на пензионираниот доајен на македонското ...

Филмови на Мите Грозданов во Кинотека

ТВ21 - 07.12.2017

Кинотеката на Македонија од денеска до 13 декември ќе прикажува филмови во кои Мите Грозданов учествувал активно како актер, но и како режисер. Поводот се 50 години професионализам и 63 години аматеризам на пензионираниот доајен на македонското ...