TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Арсовска: На сите во државата, им е потребен систем, владеење на правото и функционални институции

Слободен Печат - 21.02.2020

Според Арсовска, ветувањата на партиите за инфраструктурните проекти треба да бидат реални и остварливи. Таквите прокети, потенцираше, се значајни за инфраструктурното поврзување и протокот на стоки и услуги во рамки и на државата и со регионот.

ССК бара поддршка за приватниот сектор со системско решение

Канал5 - 21.02.2020

Мицкоски истакна дека на бизнисмените од ССК ќе им го презентираат она што веќе го вклучиле во изборната програма и ќе слушнат што би можело да се вметне од неа од предлозите од оваа комора.

ССК бара поддршка за приватниот сектор со системско решение

Либертас - 21.02.2020

Претседателката на Сојузот на стопански комори Данела Арсовска денеска на средба со лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски порача дека сите работи што ќе се прават за доброто на економијата во иднина треба да бидат поддржани со ...

ССК бара поддршка за приватниот сектор со системско решение

24Инфо - 21.02.2020

– Претседателката на Сојузот на стопански комори Данела Арсовска денеска на средба со лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски порача дека сите работи што ќе се прават за доброто на економијата во иднина треба да бидат поддржани со ...

ССК бара поддршка за приватниот сектор со системско решение

Локално - 21.02.2020

Претседателката на Сојузот на стопански комори Данела Арсовска денеска на средба со лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски порача дека сите работи што ќе се прават за доброто на економијата во иднина треба да бидат поддржани со ...

ССК бара поддршка за приватниот сектор со системско решение

iPortal - 21.02.2020

ретседателката на Сојузот на стопански комори Данела Арсовска денеска на средба со лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски порача дека сите работи што ќе се прават за доброто на економијата во иднина треба да бидат поддржани со ...

ССК бара поддршка за приватниот сектор со системско решение

Опсервер - 21.02.2020

Претседателката на Сојузот на стопански комори Данела Арсовска денеска на средба со лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски порача дека сите работи што ќе се прават за доброто на економијата во иднина треба да бидат поддржани со ...

ССК бара поддршка за приватниот сектор со системско решение

Република - 21.02.2020

Претседателката на Сојузот на стопански комори Данела Арсовска денеска на средба со лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски порача дека сите работи што ќе се прават за доброто на економијата во иднина треба да бидат поддржани со ...

Арсовска-Мицкоски: Работи кои прават добро за економијата да бидат поддржани со системско решение

MakPress - 21.02.2020

Претседателката на Сојузот на стопански комори Данела Арсовска денеска на средба со лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски порача дека сите работи што ќе се прават за доброто на економијата во иднина треба да бидат поддржани со ...