TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за сабота, 8-ми јуни 2024-а

Нетпрес - 08.06.2024

ОВЕН Не е исклучено да ви се укаже можност за нов почеток во работата, што досега ви изгледаше невозможно. Не го игнорирајте тоа, дури и ако сте изненадени. Повлекувањето ќе биде на ваша штета, а непознатото може да испадне не само познато, туку и ...

Дневен хороскоп за сабота, 8-ми јуни 2024-а

365 - 08.06.2024

ОВЕН Не е исклучено да ви се укаже можност за нов почеток во работата, што досега ви изгледаше невозможно. Не го игнорирајте тоа, дури и ако сте изненадени. Повлекувањето ќе биде на ваша штета, а непознатото може да испадне не само познато, туку и ...

Дневен хороскоп за сабота, 8-ми јуни 2024-а

Пулс24 - 08.06.2024

ОВЕН Не е исклучено да ви се укаже можност за нов почеток во работата, што досега ви изгледаше невозможно. Не го игнорирајте тоа, дури и ако сте изненадени. Повлекувањето ќе биде на ваша штета, а непознатото може да испадне не само познато, туку и ...