TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Возило на БРАКО стана единствен македонски производ сертифициран за меѓународен квалитет во лабораторијата на TUV во ...

Фактор - 01.04.2023

Возилото за урбана хигиена на БРАКО, моделот 636, е сертифицирано за меѓународен квалитет од страна на германскиот институт TUV, ,,TÜV SÜD INDUSTRIE SERVICE GMBH” од Минхен. Возилото 636 на БРАКО е единствен производ од Македонија кој е сертифициран ...

ПРИЗНАНИЕ ОД ГЕРМАНСКИОТ ИНСТИТУТ TUV Возилото за урбана хигиена на „Брако“ доби сертификат

+инфо - 01.04.2023

Возилото за урбана хигиена на „Брако“, моделот 636, доби сертификат за меѓународен квалитет од германскиот институт TUV од Минхен. Како што информираше денеска сопственикот на „Брако“, Кочо Анѓушев, возилото 636 е единствен производ од земјава ...

Возилото за урбана хигиена на БРАКО доби сертификат од германскиот институт TUV

Опсервер - 01.04.2023

– Возилото за урбана хигиена на БРАКО, моделот 636, доби сертификат за меѓународен квалитет од страна на германскиот институт TUV од Минхен. Како што информираше денеска сопственикот на БРАКО, Кочо Анѓушев, возилото 636 е единствен производ од ...

Возилото за урбана хигиена на БРАКО доби сертификат од германскиот институт TUV

Во Центар - 01.04.2023

Возилото за урбана хигиена на БРАКО, моделот 636, доби сертификат за меѓународен квалитет од страна на германскиот институт TUV од Минхен. Како што информираше денеска сопственикот на БРАКО, Кочо Анѓушев, возилото 636 е единствен производ од земјава ...

Возилото за урбана хигиена на БРАКО доби сертификат од германскиот институт TUV

Канал5 - 01.04.2023

Возилото за урбана хигиена на БРАКО, моделот 636, доби сертификат за меѓународен квалитет од страна на германскиот институт TUV од Минхен. Како што информираше денеска сопственикот на БРАКО, Кочо Анѓушев, возилото 636 е единствен производ од земјава ...

Анѓушев: Возило на БРАКО стана единствен македонски производ сертифициран за меѓународен квалитет во лабораторијата на ...

Опсервер - 01.04.2023

Возилото за урбана хигиена на БРАКО, моделот 636, е сертифицирано за меѓународен квалитет од страна на германскиот институт TUV, ,,TÜV SÜD INDUSTRIE SERVICE GMBH” од Минхен. Возилото 636 на БРАКО е единствен производ од Македонија кој е сертифициран ...

Возило на Брако стана единствен македонски производ сертифициран во лабораторијата на ТУВ во Минхен

МКД - 01.04.2023

Возилото за урбана хигиена на Брако, моделот 636, е сертифицирано за меѓународен квалитет од страна на германскиот институт ТУВ (TÜV SÜD INDUSTRIE SERVICE GMBH) од Минхен. Возилото 636 на Брако е единствен производ од Македонија кој е сертифициран ...

Возило на БРАКО стана единствен македонски производ сертифициран за меѓународен квалитет во лабораторијата на TUV во ...

Фокус - 01.04.2023

Возилото за урбана хигиена на БРАКО, моделот 636, е сертифицирано за меѓународен квалитет од страна на германскиот институт TUV , ,, TÜV SÜD INDUSTRIE SERVICE GMBH ” од Минхен. Возилото 636 на БРАКО е единствен производ од Македонија кој е ...

Возило на БРАКО стана единствен македонски производ сертифициран за меѓународен квалитет во лабораторијата на TUV во ...

Нетпрес - 01.04.2023

Возилото за урбана хигиена на „Брако“, моделот 636, доби сертификат за меѓународен квалитет од германскиот институт TUV од Минхен. Како што информираше денеска сопственикот на „Брако“, Кочо Анѓушев, возилото 636 е единствен производ од земјава ...