TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пацоли тежи неверојатни 600 милиони евра

+инфо - 13.06.2018

Косовскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Беџет Пацоли и натаму е најбогатиот политичар во Косово, со пријавен имот и парични средства во вредност од над 600 милиони евра. Пацоли во анкетниот лист доставен до Антикорупциската комисија ...

Шефот на косовската дипломатија пријавил над 600 милиони евра имот

А1 On - 13.06.2018

Косовскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Беџет Пацоли и натаму е најбогатиот политичар во Косово, со пријавен имот и парични средства во вредност од над 600 милиони евра, јави дописникот на МИА од Приштина.

Харадинај пријавил дека поседува имот вреден милион евра

Курир - 12.06.2018

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај во Антикорупциската агенција пријавил недвижен имот во вредност од околу еден милион евра, како и пари во готово и годишни приходи во висина од околу 90.000 евра, јави дописникот на МИА од Приштина.

Шефот на косовската дипломатија пријавил над 600 милиони евра имот

Стандард - 13.06.2018

Косовскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Беџет Пацоли и натаму е најбогатиот политичар во Косово, со пријавен имот и парични средства во вредност од над 600 милиони евра, јави дописникот на МИА од Приштина.

Харадинај тежи милион евра

+инфо - 12.06.2018

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај во Антикорупциската агенција пријавил недвижен имот во вредност од околу еден милион евра, како и пари во готово и годишни приходи во висина од околу 90.000 евра, јави дописникот на МИА од Приштина.

Шефот на косовската дипломатија пријавил над 600 милиони евра имот

Независен - 13.06.2018

Косовскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Беџет Пацоли и натаму е најбогатиот политичар во Косово, со пријавен имот и парични средства во вредност од над 600 милиони евра. Пацоли во анкетниот лист доставен до Антикорупциската комисија ...

Харадинај пријавил дека поседува имот вреден милион евра

Независен - 12.06.2018

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај во Антикорупциската агенција пријавил недвижен имот во вредност од околу еден милион евра, како и пари во готово и годишни приходи во висина од околу 90.000 евра.

Косовскиот вицепремиер Пацоли пријавил над 600 милиони евра имот

Фокус - 13.06.2018

Косовскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Беџет Пацоли и натаму е најбогатиот политичар во Косово, со пријавен имот и парични средства во вредност од над 600 милиони евра, јави дописникот на МИА од Приштина.

Харадинај пријавил дека поседува имот вреден милион евра

А1 On - 12.06.2018

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај во Антикорупциската агенција пријавил недвижен имот во вредност од околу еден милион евра, како и пари во готово и годишни приходи во висина од околу 90.000 евра, јави дописникот на МИА од Приштина.

Пацоли пријавил над 600 милиони евра имот

Слободен Печат - 13.06.2018

Косовскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Беџет Пацоли и натаму е најбогатиот политичар во Косово, со пријавен имот и парични средства во вредност од над 600 милиони евра, јави дописникот на МИА од Приштина.

Харадинај поседува имот вреден милион евра

Стандард - 12.06.2018

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај во Антикорупциската агенција пријавил недвижен имот во вредност од околу еден милион евра, како и пари во готово и годишни приходи во висина од околу 90.000 евра, јави дописникот на МИА од Приштина.

Шефот на косовската дипломатија пријавил над 600 милиони евра имот

Либертас - 13.06.2018

Косовскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Беџет Пацоли и натаму е најбогатиот политичар во Косово, со пријавен имот и парични средства во вредност од над 600 милиони евра, јави дописникот на МИА од Приштина.

Харадинај пријавил дека поседува имот вреден милион евра

Н.Македонија - 12.06.2018

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај во Антикорупциската агенција пријавил недвижен имот во вредност од околу еден милион евра, како и пари во готово и годишни приходи во висина од околу 90.000 евра.

Шефот на косовската дипломатија пријавил над 600 милиони евра имот

Локално - 13.06.2018

Косовскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Беџет Пацоли и натаму е најбогатиот политичар во Косово, со пријавен имот и парични средства во вредност од над 600 милиони евра, јави дописникот на МИА од Приштина.

Харадинај пријавил недвижен имот вреден милион евра

Слободен Печат - 12.06.2018

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај во Антикорупциската агенција пријавил недвижен имот во вредност од околу еден милион евра, како и пари во готово и годишни приходи во висина од околу 90.000 евра, јави дописникот на МИА од Приштина.