TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Митови за сончањето во кои мора да престанете да верувате

Точка - 12.07.2018

Причините поради кои се појавуваат изгорениците, е потценувањето на моќта на сонцето. Важно е да ги разберете и да повеќе да внимавате на овие пет митови за сончање и неговите последици: Мит 1: Не може да изгорите доколку седите под сенка Дури и ...

Митови за сончањето во кои мора да престанете да верувате

Локално - 12.07.2018

Причините поради кои се појавуваат изгорениците, е потценувањето на моќта на сонцето. Важно е да ги разберете и да повеќе да внимавате на овие пет митови за сончање и неговите последици: Мит 1: Не може да изгорите доколку седите под сенка Дури и ...

Митови за сончањето во кои мора да престанете да верувате

Скопје24 - 12.07.2018

Причините поради кои се појавуваат изгорениците, е потценувањето на моќта на сонцето. Важно е да ги разберете и да повеќе да внимавате на овие пет митови за сончање и неговите последици: Мит 1: Не може да изгорите доколку седите под сенка Дури и ...