TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Израел забрани продажба на кибер технологија во 65 земји

Независен - 25.11.2021

Ерусалим – Министерството за одбрана на Израел го намали бројот на земји на кои израелските компании можат да им продаваат кибер технологија поради глобалните последици предизвикани од продажбата на софтверот Пегасус на НСО Груп.

Израел забрани продажба на кибер технологија во 65 земји

Слободен Печат - 25.11.2021

Министерството за одбрана на Израел го намали бројот на земји на кои израелските компании можат да им продаваат кибер технологија поради глобалните последици предизвикани од продажбата на софтверот Пегасус на НСО Груп.

Израел забрани продажба на кибер технологија во 65 земји

Нова ТВ - 25.11.2021

Министерството за одбрана на Израел го намали бројот на земји на кои израелските компании можат да им продаваат кибер технологија поради глобалните последици предизвикани од продажбата на софтверот Пегасус на НСО Груп.

Израел забрани продажба на кибер технологија во 65 земји

Курир - 25.11.2021

Министерството за одбрана на Израел го намали бројот на земји на кои израелските компании можат да им продаваат кибер технологија поради глобалните последици предизвикани од продажбата на софтверот Пегасус на НСО Груп.

ШТЕТИТЕ ОД СОФТВЕРОТ ПЕГАСУС СЕ ДАЛЕКУСЕЖНИ Израел забрани продажба на кибер технологија во 65 земји

+инфо - 25.11.2021

НСО Груп се соочи со меѓународни критики поради наводите дека им помагала на владите во шпионирање на дисидентите и активистите за човекови права. Министерството за одбрана на Израел го намали бројот на земји на кои израелските компании можат да им ...

Израел забрани продажба на кибер технологија во 65 земји

Нетпрес - 25.11.2021

Министерството за одбрана на Израел го намали бројот на земји на кои израелските компании можат да им продаваат кибер технологија поради глобалните последици предизвикани од продажбата на софтверот Пегасус на НСО Груп.

Израел забрани продажба на ит-технологија во 65 земји

Телефони.мк - 25.11.2021

Министерството за одбрана на Израел официјално го намали бројот на земји што израелските компании може да им продаваат ит-технологија поради глобалната криза за хардвер компоненти за технолошки уреди.

Израел забрани продажба на кибер технологија во 65 земји

Опсервер - 25.11.2021

ript> Министерството за одбрана на Израел го намали бројот на земји на кои израелските компании можат да им продаваат кибер технологија поради глобалните последици предизвикани од продажбата на софтверот Пегасус на НСО Груп.

Израел забрани продажба на кибер технологија во 65 земји

MakPress - 26.11.2021

Министерството за одбрана на Израел го намали бројот на земји на кои израелските компании можат да им продаваат кибер технологија поради глобалните последици предизвикани од продажбата на софтверот Пегасус на НСО Груп.