TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бошко Грујоски е нов в. д. директор на Кинотеката

Сакам да кажам - 07.07.2024

Бошко Грујоски е именуван за нов в. д. директор на Кинотеката на Северна Македонија, заменувајќи го Бојан Станишиќ, кој досега ја извршуваше оваа функција. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката и веќе беше на директорската ...

Бошко Грујоски избран за в.д. директор на Кинотека

Екран - 07.07.2024

Изминатава недела Кинотеката на РС Македонија доби нов в.д. директор – Бошко Грујоски, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција ...

Бошко Грујоски е новиот директор на Кинотека на Македонија

Скопје инфо - 07.07.2024

Кинотеката на РС Македонија доби нов в.д. директор – Бошко Грујоски, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во ...

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотека

А1 On - 07.07.2024

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотеката на РС Македонија, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во ...

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотека

Либертас - 07.07.2024

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотеката на РС Македонија, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во ...

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотека

ТВ21 - 07.07.2024

Од Кинотека известуваат дека изминатава недела Кинотеката на РС Македонија доби нов в.д. директор – Бошко Грујоски, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. ,,Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе ...

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотека

Канал5 - 07.07.2024

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотеката на РС Македонија, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во ...

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотека

Zoom - 07.07.2024

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотеката на РС Македонија, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во ...

Грујоски е нов директор на Кинотека

МКД - 07.07.2024

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотеката на Македонија, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во периодот ...

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотека

Фокус - 07.07.2024

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотеката на РС Македонија, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во ...

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотека

Курир - 07.07.2024

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотеката на РС Македонија, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во ...

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотеката на РС Македонија, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор ...

Бриф - 07.07.2024

Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во периодот во 2016 и 2017 година. На менаџерската позиција доаѓа од Одделението за истражувачка, издавачка, библиотечна, меѓународна и јавна ...

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотека

Press24 - 07.07.2024

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотеката на РС Македонија, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во ...

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотека

Во Центар - 07.07.2024

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотеката на РС Македонија, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во ...

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотека

Frontline - 07.07.2024

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотеката на Северна Македонија, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во ...

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотека

Република - 07.07.2024

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотеката на Р Македонија, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во ...

Бошко Грујоски нов в.д. директор на Кинотека

Мета - 07.07.2024

Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во периодот во 2016 и 2017 година Изминатава недела Кинотеката доби нов в.д. директор, Бошко Грујоски, кој доаѓа на местото на претходниот в.д.

БЕШЕ НА ЧЕЛО НА КИНОТЕКА И ПРЕД 7 ГОДИНИ Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотека

+инфо - 07.07.2024

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотеката на Македонија, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во периодот ...

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотека

MakPress - 07.07.2024

Бошко Грујоски е нов в.д. директор на Кинотеката на РС Македонија, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во ...

ЕВЕ КОЈ Е НОВИОТ ДИРЕКТОР НА КИНОТЕКАТА - Бошко Грујоски и претходно директорувал со таа институција

Фактор - 07.07.2024

Кинотеката на РС Македонија доби нов в.д. директор – Бошко Грујоски, кој доаѓа на местото на претходниот в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во ...

Бошко Грујоски е нов в.д директор на Кинотеката

Умно - 08.07.2024

Кинотеката доби нов в.д. директор – Бошко Грујоски, кој доаѓа на местото на в.д. директор Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката, и веќе бил на директорската позиција претходно, во периодот во 2016 и 2017 година.

Бошко Грујоски – нов в.д. директор на Кинотеката

Вечер Прес - 08.07.2024

Бошко Грујоски е новиот в.д. директор на Кинотеката на Македонија и доаѓа на местото на претходниот в.д. директор, Бојан Станишиќ. Грујоски повеќе од 15 години е дел од тимот на Кинотеката и веќе беше на директорската позиција, во периодот 2016 и ...