TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промовирана студијата „Балканскиот етнички феникс“ од Рубин Земон во Охрид

Опсервер - 01.08.2020

Охрид, 1 август 2020 () – Во прекрасниот амбиент на Лапидариумот кај Куќата на Робевци во Охрид вечерва беше промовирана книгата „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани)“ од д-р Рубин Земон.

Промоција на книга за историско-етнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани од Рубин Земон

Опсервер - 01.08.2020

Скопје, 1 август 2020 () – Студијата насловена „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани)“ од д-р Рубин Земон, ќе биде промовирана вечер во 20 часот, на просторот на Лапидариумот при Музеј и ...

Промоција на книга за историско-етнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани од Рубин Земон

Либертас - 01.08.2020

Студијата насловена „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани)“ од д-р Рубин Земон, ќе биде промовирана вечер во 20 часот, на просторот на Лапидариумот при Музеј и завод од Охрид (Куќа на ...

Промоција на книга за историско-етнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани од Рубин Земон

MakPress - 01.08.2020

Студијата насловена „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани)“ од д-р Рубин Земон, ќе биде промовирана вечер во 20 часот, на просторот на Лапидариумот при Музеј и завод од Охрид (Куќа на ...

Промоција на книга за историско-етнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани од Рубин Земон

Вечер Прес - 01.08.2020

Студијата насловена „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани)“ од д-р Рубин Земон, ќе биде промовирана вечер во 20 часот, на просторот на Лапидариумот при Музеј и завод од Охрид (Куќа на ...

Промовирана студијата „Балканскиот етнички феникс“ од Рубин Земон во Охрид

А1 On - 01.08.2020

Во прекрасниот амбиент на Лапидариумот кај Куќата на Робевци во Охрид вечерва беше промовирана книгата „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани)“ од д-р Рубин Земон.

Промовирана студијата „Балканскиот етнички феникс“ од Рубин Земон во Охрид

Вечер Прес - 01.08.2020

Во прекрасниот амбиент на Лапидариумот кај Куќата на Робевци во Охрид вечерва беше промовирана книгата „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани)“ од д-р Рубин Земон.

Промовирана студијата „Балканскиот етнички феникс” од Рубин Земон во Охрид

Слободен Печат - 01.08.2020

Во прекрасниот амбиент на Лапидариумот кај Куќата на Робевци во Охрид вечерва беше промовирана книгата „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани)” од д-р Рубин Земон.

Промовирана студијата „Балканскиот етнички феникс“ од Рубин Земон

+инфо - 01.08.2020

Во прекрасниот амбиент на Лапидариумот кај Куќата на Робевци во Охрид вечерва беше промовирана книгата „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани)“ од д-р Рубин Земон.