TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Генералштаб на АРМ: Дезинформации за наводната вмешаност на армијата во случувањата на 27 април

МКД - 06.12.2018

Најенергично ги демантираме тврдењата за наводно инволвирање во организирана форма на Армијата на Република Македонија во собраниските настани на 27 април минатата година. Се работи за груби дезинформации кои се пласираат во јавноста, се веливо ...

ГШ: АРМ на никаков начин не е инволвирана во случувањата од 27 април

Н.Македонија - 06.12.2018

Армијата на Република Македонија најенергично демантира инволвираност во организирана форма во случувањата на 27 април 2017 година, при тоа напомнувајќи дека се работи за груби дезинформации кои се пласираат во јавноста.

АРМ негира вмешаност во настаните од 27 април

Макфакс - 06.12.2018

Армијата на Република Македонија (АРМ) негира каква била вмешаност во организирана форма во упадот во Собранието на 27 април минатата година. „Во врска со зачестените објави во одредени електронски медиуми, како и разни произволни толкувања од ...

ГШ на АРМ: Груби дезинформации се дека АРМ била инволивирана во „27 април'

Канал5 - 06.12.2018

Генералштабот на Армијата на Република Македонија ги денатира информациите за каква било инволвираност на АРМ во случувањата во Собранието на 27 април минатата година оценувајќи ги како груби дезинформации.

ГШ на АРМ: Груби дезинформации се дека АРМ била инволивирана во „27 април“

А1 On - 06.12.2018

Генералштабот на Армијата на Република Македонија ги денатира информациите за каква било инволвираност на АРМ во случувањата во Собранието на 27 април минатата година оценувајќи ги како груби дезинформации.

ГШ на АРМ: Груби дезинформации се дека АРМ била инволвирана во „27 април“

Курир - 06.12.2018

Во врска со зачестените објави во одредени електронски медиуми, како и разни произволни толкувања од страна на лица кои гостуваат во дебатни емисии на националните телевизии, во кои се наведуваат инсинуации со кои упорно сака да се прикаже ...

Груби дезинформации се дека АРМ била инволивирана во „27 април’

Слободен Печат - 06.12.2018

Генералштабот на Армијата на Република Македонија ги демантира информациите за каква било инволвираност на АРМ во случувањата во Собранието на 27 април минатата година оценувајќи ги како груби дезинформации.

ГШ на АРМ: Груби дезинформации се дека АРМ била инволивирана во „27 април“

Телма - 06.12.2018

Генералштабот на Армијата на Република Македонија ги денатира информациите за каква било инволвираност на АРМ во случувањата во Собранието на 27 април минатата година оценувајќи ги како груби дезинформации.

ГШ на АРМ: Груби дезинформации се дека АРМ била инволивирана во „27 април’

Сител - 06.12.2018

Генералштабот на Армијата на Република Македонија ги денатира информациите за каква било инволвираност на АРМ во случувањата во Собранието на 27 април минатата година оценувајќи ги како груби дезинформации.

ГШ на АРМ: Груби дезинформации се дека АРМ била инволивирана во „27 април’

24Инфо - 06.12.2018

Генералштабот на Армијата на Република Македонија ги денатира информациите за каква било инволвираност на АРМ во случувањата во Собранието на 27 април минатата година оценувајќи ги како груби дезинформации.

АРМ отфрла инволвираност во настаните од 27 април

Нетпрес - 06.12.2018

Немаме никаква инволвираност во настаните од 27 април, истакнаа од Генералштабот на АРМ, кои воедно ги демантираа тврдењата, како што велат, изнесени во јавноста дека армијата имала било какво учество во организирана форма во априлските настани во ...

АРМ отфрла каква било инволвираност во 27 април

+инфо - 06.12.2018

Генералниот штаб на АРМ најенергично ги демантира зачестените објави во одредени електронски медиуми, како и разни произволни толкувања од лица кои гостуваат во дебатни емисии на националните телевизии, во кои се наведуваат инсинуации со кои упорно ...

ГШ на АРМ: Груби дезинформации се дека АРМ била инволивирана во „27 април’

MTM - 06.12.2018

Генералштабот на Армијата на Република Македонија ги денатира информациите за каква било инволвираност на АРМ во случувањата во Собранието на 27 април минатата година оценувајќи ги како груби дезинформации.

ГШ на АРМ: Груби дезинформации се дека АРМ била инволивирана во „27 април“

Фокус - 06.12.2018

Генералштабот на Армијата на Република Македонија ги дематира информациите за каква било инволвираност на АРМ во случувањата во Собранието на 27 април минатата година оценувајќи ги како груби дезинформации.

Генералштаб демантира: АРМ не била инволивирана во „27 април”

Вечер - 06.12.2018

Генералштабот на Армијата на Република Македонија ги демантира информациите за каква било инволвираност на АРМ во случувањата во Собранието на 27 април минатата година оценувајќи ги како груби дезинформации.

Генералштабот тврди: АРМ не била инволивирана во настаните на 27 април

Независен - 06.12.2018

Генералштабот на Армијата на Македонија ги дематира информациите за каква било инволвираност на АРМ во случувањата во Собранието на 27 април минатата година, оценувајќи ги како груби дезинформации.

ГШ на АРМ: Груби дезинформации се дека АРМ била инволивирана во „27 април’

Press24 - 06.12.2018

Генералштабот на Армијата на Република Македонија ги денатира информациите за каква било инволвираност на АРМ во случувањата во Собранието на 27 април минатата година оценувајќи ги како груби дезинформации.

ГШ на АРМ: Груби дезинформации се дека АРМ била инволивирана во „27 април’

Локално - 06.12.2018

Генералштабот на Армијата на Република Македонија ги дематира информациите за каква било инволвираност на АРМ во случувањата во Собранието на 27 април минатата година оценувајќи ги како груби дезинформации.

ГШ на АРМ - Груби дезинформации дека АРМ била инволвирана во „27 април“

Р.С.Европа - 06.12.2018

Генералштабот на Армијата на Република Македонија ги демантира информациите за каква било инволвираност на АРМ во случувањата во Собранието на 27 април минатата година, оценувајќи ги како груби дезинформации.