TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонци од Велес вмрежени во бизнис со продажба на картички со ликот на Трамп

24 Вести - 26.02.2024

Нови измами на македонци поврзани со експретседателот на сад Доналд Трамп. Но, за разлика од претходно, кога велешани станаа познати по креирањето на лажни вести, сега заработуваат од продажба на картички со ликот на поранешниот амертикански ...

Како велешани направија милиони продавајќи лажни картички со Доналд Трамп?

Сител - 26.02.2024

Живеат во Велес, а заработуваат илјадници долари од американски државјани. Млади велешани повеќе од една година преку интернет продаваат банкарски картички, монети и чекови со ликот на Доналд Трамп за кои се тврди дека ќе имаат огромна вредност ако ...

Името Трамп ги богати велешани: откриени нови измами на Македонци кои се врзуваат со експретседателот на САД

Алфа - 26.02.2024

Велешани, повторно станаа „Топ тема“, во САД , во пресрет, на тамошните претседателски избори.. По големата приказна, дека, претпоследните избори, Доналд Трамп, ги добил, со помош на велешани, и нивното ширење на лажни вести, сега, пред новите ...

Велешките „деца на Трамп“ повторно активни

Р.С.Европа - 26.02.2024

Ако претходно млади велешани беа познати по создавање на лажни вести, сега заработуваат од продажба на картички со ликот на Доналд Трамп. РСЕ откри 69 луѓе кои се креатори на повеќе од 88 сајтови за продажба преку Телеграм канали.

Велешани повторно мамат и заработуваат на Трамп

Независен - 26.02.2024

По големата приказна дека претходните претседателски избори во САД, Доналд трамп ги добил со помош на велешани, сега, пред новите избори во Америка, велешани повторно мамат и заработуваат на интернет, со продавање „милионски“ картички кои би добиле ...

ВИДЕО 69 велешани со 88 сајтови заработуваат преку „продажба“ на картички со ликот на Доналд Трамп

4NEWS - 26.02.2024

Ако претходно млади велешани беа познати по создавање на лажни вести, сега заработуваат од продажба на картички со ликот на Доналд Трамп. РСЕ откри 69 луѓе кои се креатори на повеќе од 88 сајтови за продажба преку Телеграм канали.

📽️ ТРАМП ПАК ЌЕ ГИ ЗБОГАТИ ВЕЛЕШКИТЕ „ДЕЦА“ Нови измами на Македонци поврзани со експретседателот на САД

+инфо - 26.02.2024

Новинарите пронајдоа и 88 веб-страници кои беа активни во моментот на пишување на истражувањето, преку кои се нудат различни производи на, како што е посочено, „американските патриоти“. По големата приказна дека претходните претседателски избори во ...

Велешани повторно заработуваат на Трамп: Продаваат картички со ликот на поранешниот претседател

Слободен Печат - 26.02.2024

Група велешани повторно мамат и заработуваат на интернет, со продавање „милионски“ картички кои би добиле на вредност кога Трамп ќе победи, открива Радио слободна Европа . Ова е втор случај да заработуваат благодарение на Доналд Трамп, откако на ...

Велешани повторно заработуваат на Трамп: Продаваат картички со ликот на поранешниот претседател

Либертас - 26.02.2024

Група велешани повторно мамат и заработуваат на интернет, со продавање „милионски“ картички кои би добиле на вредност кога Трамп ќе победи, открива Радио слободна Европа. Ова е втор случај да заработуваат благодарение на Доналд Трамп, откако на ...

„Made in Veles“: Трамп картички со „милиони“

Бриф - 26.02.2024

Ен Братон од САД мислела дека нашла инвестиција во која ќе вложи шест илјади долари и ќе заработи четири милиони. Не ни насетила дека зад огласот за купување „Трамп картички“, поради кој изгубила илјадници долари, можно е да стои група луѓе од ...

„Made in Veles“: Трамп картички со „милиони“

Zoom - 26.02.2024

„Made in Veles“: Трамп картички со „милиони“ (Радио Слободна Европа) Ен Братон од САД мислела дека нашла инвестиција во која ќе вложи шест илјади долари и ќе заработи четири милиони. Не ни насетила дека зад огласот за купување „Трамп картички“, ...

РСЕ: Велешани повторно мамат и заработуваат на Трамп

Мета - 26.02.2024

Велешани повторно мамат и заработуваат на интернет, со продавање „милионски“ картички кои би добиле на вредност кога Трамп ќе победи, пишува Радио Слободна Европа По големата приказна дека претходните претседателски избори во САД, Доналд Трамп ги ...

Велешките „деца на Трамп“ повторно активни

Канал5 - 26.02.2024

Ен Братон од САД мислела дека нашла инвестиција во која ќе вложи шест илјади долари и ќе заработи четири милиони. „Made in Veles“: Трамп картички со „милиони“ (Радио Слободна Европа) Ен Братон од САД мислела дека нашла инвестиција во која ќе вложи ...

Велешките „деца на Трамп“ повторно активни

Рацин - 26.02.2024

Велес, кој има нешто повеќе од 45.000 жители, стана познат пред американските избори во 2016 година, кога светските медиуми открија дека во него се креирани повеќе од 100 политички веб-страници, каде се споделуваа лажни вести, кои ја фаворизираа ...

Велешани повторно заработуваат на Трамп: Продаваат картички со ликот на поранешниот претседател

Бриф - 26.02.2024

Група велешани повторно мамат и заработуваат на интернет, со продавање „милионски“ картички кои би добиле на вредност кога Трамп ќе победи, открива Радио слободна Европа. Ова е втор случај да заработуваат благодарение на Доналд Трамп, откако на ...

„Made in Veles“: Трамп картички со „милиони“

MakPress - 26.02.2024

Ен Братон од САД мислела дека нашла инвестиција во која ќе вложи шест илјади долари и ќе заработи четири милиони. Не ни насетила дека зад огласот за купување „Трамп картички“, поради кој изгубила илјадници долари, можно е да стои група луѓе од ...

РСЕ: Велешките „деца на Трамп“ повторно активни

365 - 26.02.2024

26 февруари 2024 „Made in Veles“: Трамп картички со „милиони“ (Радио Слободна Европа) Ен Братон од САД мислела дека нашла инвестиција во која ќе вложи шест илјади долари и ќе заработи четири милиони.

Велешките „деца на Трамп“ повторно активни

Пулс24 - 26.02.2024

26 февруари 2024 „Made in Veles“: Трамп картички со „милиони“ (Радио Слободна Европа) Ен Братон од САД мислела дека нашла инвестиција во која ќе вложи шест илјади долари и ќе заработи четири милиони.