TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Убиство во ковид центар во Атина: Пациентот го исклучи респираторот

Centar - 08.04.2021

Атина – Еден човек кој се лекувал од ковид во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент, откако му бил изваден респиратор. Полицијата соопшти дека осомничениот, чие име не е соопштено, останал под грижа на чувар во атинска ...

Пациент од ковид го убил својот цимер во болница во Атина

Канал5 - 08.04.2021

Маж кој се лекувал од ковид во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент, откако му го исклучил респираторот, соопшти денеска грчката полиција. Полицијата соопштила дека осомничениот, чие име не е објавено, ќе остане под ...

Убиство во ковид-болница во Атина, пациент бил исклучен од респиратор

Н.Македонија - 08.04.2021

Човек што се лекувал од Ковид-19 во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент откога го исклучил од респиратор, соопшти денеска грчката полиција. Полицијата соопшти дека осомничениот, чие име не е соопштено, останаува под ...

Убиство во ковид-болница во Атина, пациент бил исклучен од респиратор

Точка - 08.04.2021

Човек што се лекувал од Ковид-19 во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент откога го исклучил од респиратор, соопшти денеска грчката полиција. Полицијата соопшти дека осомничениот, чие име не е соопштено, останаува под ...

Убиство во ковид-болница во Атина, пациент бил исклучен од респиратор

Press24 - 08.04.2021

Човек што се лекувал од Ковид-19 во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент откога го исклучил од респиратор, соопшти денеска грчката полиција. Полицијата соопшти дека осомничениот, чие име не е соопштено, останаува под ...

Уапсен пациент во атинската болница: Осомничен е за убиство на друг пациент откако го исклучил од респиратор

Република - 08.04.2021

Човек што се лекувал од Ковид-19 во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент откога го исклучил од респиратор, соопшти денеска грчката полиција. Полицијата соопшти дека осомничениот, чие име не е соопштено, останува под ...

Пациент исклучил друг пациент од респиратор во Атина

Фактор - 08.04.2021

Убиство се случило во ковид-болница во Атина, каде еден пациент исклучил друг пациент од респиратор. Човек кој се лекувал од коронавирусот во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент откако го исклучил од респиратор, објави ...

Убиство во ковид-болница во Атина

iPortal - 08.04.2021

Човек што се лекувал од Ковид-19 во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент откога го исклучил од респиратор, соопшти денеска грчката полиција. Полицијата соопшти дека осомничениот, чие име не е соопштено, останува под ...

Убиство во ковид-болница во Атина

24Инфо - 08.04.2021

Човек што се лекувал од Ковид-19 во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент откога го исклучил од респиратор, соопшти денеска грчката полиција. Полицијата соопшти дека осомничениот, чие име не е соопштено, останаува под ...

Грција: Пациент со Ковид-19 исклучил друг заболен од респиратор

еМагазин - 08.04.2021

Човек што се лекувал од Ковид-19 во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент откога го исклучил од респиратор, пренесе . Грчката полиција информира дека осомничениот, чие име не е соопштено, останува под стража во атинската ...

ШОКАНТНО УБИСТВО ВО КОВИД-БОЛНИЦА: Пациент осомничен дека исклучил друг пациент од респиратор!

Локално - 08.04.2021

Грчката полиција во Атина соопшти дека еден човек кој се лекувал од Ковид-19 во болница во главниот град е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент, откако го исклучил од респиратор.

Пациент од ковид го убил својот цимер во болница во Атина

Курир - 08.04.2021

Маж кој се лекувал од ковид во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент, откако му го исклучил респираторот, соопшти денеска грчката полиција. Полицијата соопштила дека осомничениот, чие име не е објавено, ќе остане под ...

Пациент болен од ковид му го исклучил респираторот на болничкиот цимер

+инфо - 08.04.2021

Човек што се лекувал од ковид-19 во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент откога го исклучил од респиратор, соопшти денеска грчката полиција. Полицијата соопштила дека осомничениот, чие име не е објавено, ќе остане под ...

Бизарно убиство во болница во Атина: Ковид пациент му го исклучил респираторот на цимерот

Слободен Печат - 08.04.2021

Полицијата во Атина соопшти дека пациент кој се лекувал од ковид-19 во болница во главниот грчки град е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент, откако го исклучил од респиратор. Полицијата соопшти дека осомничениот, чие име не е соопштено, ...

Убиство во ковид-болница во Атина, пациент бил исклучен од респиратор

Вечер Прес - 08.04.2021

Човек што се лекувал од Ковид-19 во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент откога го исклучил од респиратор, соопшти денеска грчката полиција. Полицијата соопшти дека осомничениот, чие име не е соопштено, останаува под ...

Убиство во ковид-болница во Атина, пациент бил исклучен од респиратор

Фокус - 08.04.2021

Човек што се лекувал од Ковид-19 во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент откога го исклучил од респиратор. Грчката полиција соопшти дека осомничениот, чие име не е соопштено, останува под стража во атинската болница с ѐ ...

Пациент уби човек: Го исклучил од респиратор. Драма во ковид болница

Во Центар - 09.04.2021

Еден човек кој се лекувал од ковид во атинска болница е уапсен под сомнение за убиство на друг пациент, откако го исклучил од респиратор. Полицијата соопшти дека осомничениот, чие име не е соопштено, останал под надзор на чувар во атинска болница се ...