TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Муцунски: Ветив дека ќе работиме поинаку и на дело го покажуваме тоа

24Инфо - 30.01.2023

Деновиве заврши реконструкцијата на основното училиште „Блаже Конески” во Аеродром. Проект, кој целосно се реализираше со средства првично планирани за кабинетот на градоначалникот, кои беа пренаменети за овoj проект по инацијатива на ...

Муцунски: Ветив дека ќе работиме поинаку и на дело го покажуваме тоа

Курир - 30.01.2023

Деновиве заврши реконструкцијата на основното училиште „Блаже Конески“ во Аеродром. Проект, кој целосно се реализираше со средства првично планирани за кабинетот на градоначалникот, кои беа пренаменети за овoj проект по инацијатива на ...

Муцунски: Ветив дека ќе работиме поинаку и на дело го покажуваме тоа

Скопје инфо - 30.01.2023

Деновиве заврши реконструкцијата на основното училиште „Блаже Конески“ во Аеродром. Проект, кој целосно се реализираше со средства првично планирани за кабинетот на градоначалникот, кои беа пренаменети за овoj проект по инацијатива на ...

Муцунски: Ветив дека ќе работиме поинаку и на дело го покажуваме тоа

Макфакс - 30.01.2023

Деновиве заврши реконструкцијата на основното училиште „Блаже Конески“ во Аеродром. Проект, кој целосно се реализираше со средства првично планирани за кабинетот на градоначалникот, кои беа пренаменети за овoj проект по инацијатива на ...

Муцунски: Ветив дека ќе работиме поинаку и на дело го покажуваме тоа

MTM - 30.01.2023

Деновиве заврши реконструкцијата на основното училиште „Блаже Конески“ во Аеродром. Проект, кој целосно се реализираше со средства првично планирани за кабинетот на градоначалникот, кои беа пренаменети за овoj проект по инацијатива на ...

Муцунски: Ветив дека ќе работиме поинаку и на дело го покажуваме тоа

А1 On - 30.01.2023

​Деновиве заврши реконструкцијата на основното училиште „Блаже Конески“ во Аеродром. Проект, кој целосно се реализираше со средства првично планирани за кабинетот на градоначалникот, кои беа пренаменети за овoj проект по инацијатива на ...

Ветив дека ќе работиме поинаку и на дело го покажуваме тоа, вели Муцунски

Нетпрес - 30.01.2023

Деновиве заврши реконструкцијата на основното училиште „Блаже Конески“ во Аеродром. Проект, кој целосно се реализираше со средства првично планирани за кабинетот на градоначалникот, кои беа пренаменети за овoj проект по инацијатива на ...

Муцунски: Ветив дека ќе работиме поинаку и на дело го покажуваме тоа

Канал5 - 30.01.2023

Деновиве заврши реконструкцијата на основното училиште „Блаже Конески“ во Аеродром. Проект, кој целосно се реализираше со средства првично планирани за кабинетот на градоначалникот, кои беа пренаменети за овoj проект по инацијатива на ...

Муцунски: Ветив дека ќе работиме поинаку и на дело го покажуваме тоа

Опсервер - 30.01.2023

Деновиве заврши реконструкцијата на основното училиште „Блаже Конески“ во Аеродром. Проект, кој целосно се реализираше со средства првично планирани за кабинетот на градоначалникот, кои беа пренаменети за овoj проект по инацијатива на ...

Заврши реконструкцијата на основното училиште „Блаже Конески“ во Аеродром

Република - 30.01.2023

Деновиве заврши реконструкцијата на основното училиште „Блаже Конески“ во Аеродром. Проект, кој целосно се реализираше со средства првично планирани за кабинетот на градоначалникот, кои беа пренаменети за овoj проект по инацијатива на ...

Заврши реконструкцијата на ООУ „Блаже Конески“

Вечер Прес - 30.01.2023

Деновиве заврши реконструкцијата на основното училиште „Блаже Конески“ во Аеродром. Овој проект, како што информираат од Општина Аеродром целосно се реализираше со средства првично планирани за Кабинетот на градоначалникот, кои беа пренаменети за ...

Муцунски: Ветив дека ќе работиме поинаку и на дело го покажуваме тоа

MakPress - 30.01.2023

Деновиве заврши реконструкцијата на основното училиште „Блаже Конески“ во Аеродром. Проект, кој целосно се реализираше со средства првично планирани за кабинетот на градоначалникот, кои беа пренаменети за овoj проект по инацијатива на ...

„Се откажав од средствата за мојот кабинет, за дечињата да учат во соодветни услови“ напиша Муцунски на фејсбук за ...

Скопје инфо - 30.01.2023

Ветив дека ќе работиме поинаку и на дело го покажуваме тоа напиша градоначалникот Муцунски на фејсбук на фејсбук објавата на реконструкцијата на основното училиште „Блаже Конески“ каде средствата за проектот се обезбедени со пренамена на пари кои ...