TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џек Мевосек не е тој што се мислеше, нова теорија за неговиот идентитет

ММС - 28.09.2023

Правнука на британски истражител од 19 век тврди дека го идентификувала „Џек Мевосек“ – неславниот сериски убиец кој го тероризирал Лондон кон крајот на предминатиот век. Според Сара Бакс Хортон, која е потомка на полицаец вклучен во истрагата, Џек ...

Нова теорија за идентитетот на Џек Мевосек

Канал5 - 28.09.2023

Правнука на британски истражител од 19 век тврди дека го идентификувала „Џек Мевосек“ - неславниот сериски убиец кој го тероризирал Лондон кон крајот на предминатиот век. Според Сара Бакс Хортон, која е потомка на полицаец вклучен во истрагата, Џек ...

Нова теорија за идентитетот на Џек Мевосек

Бриф - 28.09.2023

Правнука на британски истражител од 19 век тврди дека го идентификувала „Џек Мевосек“ – неславниот сериски убиец кој го тероризирал Лондон кон крајот на предминатиот век. Според Сара Бакс Хортон, која е потомка на полицаец вклучен во истрагата, Џек ...

Нова теорија за идентитетот на Џек Мевосек

Сител - 28.09.2023

Правнука на британски истражител од 19 век тврди дека го идентификувала „Џек Мевосек“ - неславниот сериски убиец кој го тероризирал Лондон кон крајот на предминатиот век. Според Сара Бакс Хортон, која е потомка на полицаец вклучен во истрагата, Џек ...

Нова теорија за идентитетот на Џек Мевосек

MakPress - 28.09.2023

Правнука на британски истражител од 19 век тврди дека го идентификувала „Џек Мевосек“ - неславниот сериски убиец кој го тероризирал Лондон кон крајот на предминатиот век. Според Сара Бакс Хортон, која е потомка на полицаец вклучен во истрагата, Џек ...