TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Литературен и ликовен конкурс „Нашата животна средина наш генерациски долг“

OhridNews - 16.05.2019

Во рамки на активностите посветени на 5-ти Јуни, светскиот ден на животната средина како една исклучително значајна определба, во рамки на хуманата димензија и хуманите вредности во заштитата на животната средина, Клубот за грижа за стари лица при ...

Годишна изложба на основни училишта со тема „Динка и јас“

Република - 16.05.2019

Годишната изложба на основни училишта секоја година им овозможува на најмладите токму преку учество во ликовните работилници да совладат некоја нова ликовна техника, но и да запознаат поубаво некој од нашите најголеми македонски ликовни автори.

Во Битола отворена изложба на детски ликовни творби на тема „Народната култура како трајна инспирација во моето ...

MTM - 15.05.2019

НУ Центар за култура-Битола ја промовираше 44. Државна изложба на детски ликовни творби на тема „Народната култура како трајна инспирација во моето творештво", културен настан со најголема традиција во државава.

Во Битола отворена изложба на детски ликовни творби на тема „Народната култура како трајна инспирација во моето ...

Опсервер - 15.05.2019

НУ Центар за култура-Битола ја промовираше 44. Државна изложба на детски ликовни творби на тема „Народната култура како трајна инспирација во моето творештво“, културен настан со најголема традиција во државава.

Во Битола отворена изложба на детски ликовни творби

MakPress - 15.05.2019

НУ Центар за култура-Битола ја промовираше 44. Државна изложба на детски ликовни творби на тема „Народната култура како трајна инспирација во моето творештво“, културен настан со најголема традиција во државава.