TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пристигнува Фејсбук апликација за запознавање: Пронајдете ја својата сродна душа преку таен профил

Точка - 11.09.2019

Првата страница за онлајн запознавање match.com се појави во 1995-та година, популарниот Tinder беше лансиран во 2012-та година, а постои податок дека денес секој трет брак има започнато преку запознавање на интернет.

Фејсбук воведува опција за онлајн дејтинг, за сега само во САД

Мета - 10.09.2019

Фејсбук ја пушти во употреба најновата опција за онлајн дејтинг во САД. Платформата Фејсбук на дневна база ја користат 1.5 милијарди лица кои отсега ќе имаат можност не само да се поврзат со своите пријатели и да се информираат туку и да најдат ...