TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Awakening Consciousness ” од Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ сега достапна и на Амазон

Бизнис Вести - 25.03.2020

Англиската верзија на една од најпопуларните и најпродаваните книги кај нас за минатата година „Будење на свеста“ од Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ, отсега може да се купи и преку најпознатата и најголема онлајн платформа за пазарување ...

“Awakening Consciousness ” од Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ сега достапна и на Амазон

Екран - 25.03.2020

Книгата и официјално се продава на најпозната платформа во светот за купување онлајн – Амазон Англиската верзија на една од најпопуларните и најпродаваните книги кај нас за минатата година „Будење на свеста“ од Катерина Ангеловска и Радован ...

“Awakening Consciousness ” од Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ сега достапна и на Амазон

Студенти - 25.03.2020

Книгата и официјално се продава на најпозната платформа во светот за купување онлајн – Амазон Англиската верзија на една од најпопуларните и најпродаваните книги кај нас за минатата година „Будење на свеста“ од Катерина Ангеловска и Радован ...