TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Каракамишева-Јовановска: Нема уставна можност за одложување на изборите

Курир - 07.04.2016

Не само што не постои уставна можност, туку веќе не постои ниту граѓански консензус за тоа да се одложат изборите, изјави универзитетската професорка Татјана Каракамишев-Јовановска за ТВ Нова.

Каракамишева-Јовановска: Не постои уставна можност за одложување на изборите

Пулс24 - 07.04.2016

Не само што не постои уставна можност, туку веќе не постои ниту граѓански консензус за тоа да се одложат изборите, изјави универзитетската професорка Татјана Каракамишев-Јовановска за ТВ Нова.

Каракамишева: Не постои уставна можност да се одложат изборите

Република - 07.04.2016

Не само што не постои уставна можност, туку веќе не постои ниту граѓански консензус за тоа да се одложат изборите, изјави универзитетската професорка Татјана Каракамишева за ТВ Нова. -Стапи на сила одлуката на само распуштање на Собранието на Р.М.

Каракамишева: Нема уставна можност за одложување на изборите

Нетпрес - 07.04.2016

Не само што не постои уставна можност, туку веќе не постои ниту граѓански консензус за тоа да се одложат изборите, изјави универзитетската професорка Татјана Каракамишев-Јовановска за ТВ Нова.