TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Уште 40 стипендии од Владата за доквалификување на менаџери

Канал5 - 09.11.2014

Владата повторно доделува стипендии во износ од 500 евра за доквалификување менаџери според програмата на Универзитетот Шефилд. Од вкупно предвидените 40 стипендии, 25 се за стратешки маркетинг, а 15 ...

Уште 40 стипендии од Владата за доквалификување на менаџери

Press24 - 09.11.2014

Владата повторно доделува стипендии во износ од 500 евра за доквалификување менаџери според програмата на Универзитетот Шефилд. Од вкупно предвидените 40 стипендии, 25 се за стратешки маркетинг, а 15 ...

Уште 40 стипендии од Владата за доквалификување на менаџери

Денешен - 09.11.2014

Владата повторно доделува стипендии во износ од 500 евра за доквалификување менаџери според програмата на Универзитетот Шефилд. Од вкупно предвидените 40 стипендии, 25 се за стратешки маркетинг, а 15 ...

Уште 40 стипендии од Владата за доквалификување на менаџери

Lider - 09.11.2014

Владата повторно доделува стипендии во износ од 500 евра за доквалификување менаџери според програмата на Универзитетот Шефилд. Од вкупно предвидените 40 стипендии, 25 се за стратешки маркетинг, а 15 ...

Владата доделува стипендии за доквалификување менаџери

Фактор - 09.11.2014

Вкупно 40 стипендии од по 500 евра ќе додели Владата за доквалификување на менаџери на универзитетот Шефилд. Конкурсот е објавен денеска, а од вкупно предвидените 40 стипендии, 25 се за стратешки ...

Владата доделува 40 стипендии за доквалификување менаџери

Вечер Прес - 09.11.2014

Владата повторно доделува стипендии во износ од 500 евра за доквалификување менаџери според програмата на Универзитетот Шефилд. Од вкупно предвидените 40 стипендии, 25 се за стратешки маркетинг, а 15 ...

Владата ќе додели 40 стипендии за доквалификување менаџери

Нетпрес - 09.11.2014

Владата повторно доделува стипендии во износ од 500 евра за доквалификување менаџери според програмата на Универзитетот Шефилд. Од вкупно предвидените 40 стипендии, 25 се за стратешки маркетинг, а 15 ...

Владата доделува уште 40 стипендии за доквалификување на менаџери

Пулс24 - 09.11.2014

Македонската влада повторно доделува стипендии во износ од 500 евра за доквалификување менаџери според програмата на Универзитетот Шефилд. Од предвидените 40 стипендии, 25 се за стратешки маркетинг, ...

Владата доделува уште 40 стипендии за доквалификување на менаџери

Курир - 09.11.2014

Македонската влада повторно доделува стипендии во износ од 500 евра за доквалификување менаџери според програмата на Универзитетот Шефилд. Од предвидените 40 стипендии, 25 се за стратешки маркетинг, ...

Уште 40 стипендии од Владата за доквалификување на менаџери

Сител - 09.11.2014

Владата повторно доделува стипендии во износ од 500 евра за доквалификување менаџери според програмата на Универзитетот Шефилд. Од вкупно предвидените 40 стипендии, 25 се за стратешки маркетинг, а 15 ...

Уште 40 стипендии за доквалификување на менаџери

еМагазин - 09.11.2014

Владата повторно доделува стипендии во износ од 500 евра за доквалификување менаџери според програмата на Универзитетот Шефилд. Од вкупно предвидените 40 стипендии, 25 се за стратешки маркетинг, а 15 ...