TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ако сакате паричникот секогаш да ви биде полн, чувајте го на ова место во домот!

Убавина и Здравје - 16.05.2024

Овие мали трикови можат да ви помогнат и да придонесат да имате повеќе пари во иднина. Се трудите и работите напорно, но резултатите отсуствуваат? Сигурно сте слушнале дека според фенг-шуи, вашиот дом е клучно место за проток на животната енергија, ...

Фенг Шуи правило за среќа и успех во домаќинството: Овие три растенија мора да ги имате во вашиот дом

Точка - 15.05.2024

Вештината да живееме во хармонија со средината во која живееме и да привлекуваме позитивна енергија е суштината на популарната кинеска вештина за уредување на просторот – фенг шуи. На тој начин ќе обезбедиме среќа и благосостојба за целото наше ...

Овој предмет привлекува голема среќа и благосостојба во домот! Ставете го на ова место и очекувајте го неочекуваното

Курир - 15.05.2024

Според традицијата на Фенг Шуи, се верува дека фигурата на жаба, позната како кинеска жаба на пари или жаба на судбината, привлекува напредок, изобилство и пари во домот. Според традицијата на Фенг Шуи, се верува дека фигурата на жаба, позната како ...