TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО | Кафуле сместено во црква стара 900 години: Се одржуваат миси, се служи кафе, а дозволени се и кучиња

Слободен Печат - 25.11.2023

Лондон е, без сомнение, еден од најфасцинантните градови во светот. Моќен и шарен, полн со историја и чудни приказни, луди забави, прекрасни прошетки, неверојатни музејски експонати и глетки… Дури и кога мислите дека сте ги виделе сите негови ...

Кафуле во црквата стара 900 години: Може да ја слушате богослужбата, да медитирате и да пиете кафе

Вечер Прес - 25.11.2023

Лондон е, без сомнение, еден од најфасцинантните градови во светот. Моќен и шарен, полн со историја и чудни приказни, луди забави, прекрасни прошетки, неверојатни музејски експонати и глетки… Дури и кога мислите дека сте ги виделе сите негови ...

[ФОТО/ВИДЕО] Кафуле во црква стара 900 години: Може да ја слушате богослужбата, да медитирате и пиете кафе

Точка - 24.11.2023

Лондон, без сомнение, е еден од најфасцинантните градови на светот. Можен и живописен, полн со историја и чудни приказни, луди забави, прекрасни прошетки, неверојатни музејски експонати и погледи … Дури и кога мислите дека сте ги виделе сите негови ...