TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Манчини: Сонувам да ги освоиме Европското и Светско првенство

А1 On - 12.01.2019

Селекторот на италијанската фудбалска репрезентација, Роберто Манчини, рече дека сака да ги свои трофеите на континенталното и планетарното првенство. Тој ја сподели својата визија за тоа како сака да изгледа националниот тим.

Манчини: Сонувам да го освоиме Европското и Светско првенство

Курир - 12.01.2019

Селекторот на италијанската фудбалска репрезентација, Роберто Манчини, рече дека сака да ги свои трофеите на континенталното и планетарното првенство. Тој ја сподели својата визија за тоа како сака да изгледа националниот тим.

Манчини: Сонувам да го освоиме Европското и Светско првенство

Sport M - 12.01.2019

Селекторот на италијанската фудбалска репрезентација, Роберто Манчини, рече дека сака да ги свои трофеите на континенталното и планетарното првенство. Тој ја сподели својата визија за тоа како сака да изгледа националниот тим.

Манчини: Сонувам да го освоиме Европското и Светско првенство

Опсервер - 12.01.2019

Селекторот на италијанската фудбалска репрезентација, Роберто Манчини, рече дека сака да ги свои трофеите на континенталното и планетарното првенство. Тој ја сподели својата визија за тоа како сака да изгледа националниот тим.