TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Центарот за јавно здравје во Гостивар повторно работи

Алсат-М - 09.04.2020

Подрачната единица на Центарот за јавно здравје Гостивар од денеска повторно е отворена. Минатиот петок, здравствените власти привремено ја затворија, откако на тестирање еден вработен бил позитивен на Ковид19.

Гостиварскиот центар за јавно здравје повторно работи

Опсервер - 09.04.2020

Гостивар, 9 април 2020 () – Подрачната единица на Центарот за јавно здравје Гостивар од денеска повторно е отворена. Минатиот петок, здравствените власти привремено ја затворија, откако на тестирање еден вработен бил позитивен на Ковид19.

Гостиварскиот центар за јавно здравје повторно ќе работи, тестовите на вработените негативни

ММС - 08.04.2020

Постојат големи изгледи гостиварскиот центар за јавно здравје од утре да биде повторно отворен. Конечната одлука треба да ја донесат здравствените власти во текот на денот. Од петокот, превентивно вработените беа во домашна изолација.

Вработените во епидемиолошкото одделение во Гостивар се негативни на Ковид-19

Gostivarpress.mk - 08.04.2020

Градоначалникот на Општина Гостивар, Арбен Таравари утрово информираше дека вработените во епидемиолошкото одделение на гостиварскиот Центар за јавно здравје се негативни. „Сите вработени кои беа тестирани на Ковид-19 од епидемиологија Гостивар се ...

Таравари: Во период од 5 дена не е региститан ниту еден нов случај во Гостивар

ТВ21 - 07.04.2020

Градоначалникот на Гостивар Арбен Таравари на својот Фејсбук профил истакна дека во време кога бројот на заразени лица низ цела Македонија го достигнала алармантниот број од 599 заразени лица, тие се горди што во период од 5 дена не е регистриран ...

Гостиварскиот центар за јавно здравје повторно ќе работи, тестовите на вработените негативни

ТВ21 - 08.04.2020

Постојат големи изгледи гостиварскиот центар за јавно здравје од утре повторно да биде отворен. Конечната одлука треба да ја донесат здравствените власти во текот на денот. Од петокот, превентивно вработените беа во домашна изолација.

Гостиварскиот центар за јавно здравје повторно ќе работи, тестовите на вработените негативни

Сител - 08.04.2020

Постојат големи изгледи гостиварскиот центар за јавно здравје од утре повторно да биде отворен. Конечната одлука треба да ја донесат здравствените власти во текот на денот. Од петокот, превентивно вработените беа во домашна изолација.

Тестовите на вработените негативни, гостиварскиот центар за јавно здравје повторно ќе биде отворен

Слободен Печат - 08.04.2020

Постојат големи изгледи гостиварскиот центар за јавно здравје од утре повторно да биде отворен. Конечната одлука треба да ја донесат здравствените власти во текот на денот. Од петокот, превентивно вработените беа во домашна изолација.

Гостиварскиот центар за јавно здравје повторно ќе работи, тестовите на вработените негативни

Канал5 - 08.04.2020

Постојат големи изгледи гостиварскиот центар за јавно здравје од утре повторно да биде отворен. Конечната одлука треба да ја донесат здравствените власти во текот на денот. Од петокот, превентивно вработените беа во домашна изолација.

Гостиварскиот центар за јавно здравје повторно ќе работи, тестовите на вработените негативни

Опсервер - 08.04.2020

Гостивар, 8 април 2020 () – Постојат големи изгледи гостиварскиот центар за јавно здравје од утре повторно да биде отворен. Конечната одлука треба да ја донесат здравствените власти во текот на денот.

Тестовите на вработените негативни, гостиварскиот центар за јавно здравје повторно ќе биде отворен

Скопје24 - 08.04.2020

Постојат големи изгледи гостиварскиот центар за јавно здравје од утре повторно да биде отворен. Конечната одлука треба да ја донесат здравствените власти во текот на денот. Од петокот, превентивно вработените беа во домашна изолација.

Гостиварскиот центар за јавно здравје повторно ќе работи, тестовите на вработените негативни

Либертас - 08.04.2020

– Постојат големи изгледи гостиварскиот центар за јавно здравје од утре повторно да биде отворен. Конечната одлука треба да ја донесат здравствените власти во текот на денот. Од петокот, превентивно вработените беа во домашна изолација.

Вработените во Центарот за јавно здравје во Гостивар негативни на коронавирус

MakPress - 08.04.2020

Постојат големи изгледи гостиварскиот центар за јавно здравје од утре повторно да биде отворен. Конечната одлука треба да ја донесат здравствените власти во текот на денот. Од петокот, превентивно вработените беа во домашна изолација.

Гостиварскиот центар за јавно здравје повторно работи - тестирани 20 вработени

Press24 - 09.04.2020

Подрачната единица на Центарот за јавно здравје Гостивар од денеска повторно е отворена. Минатиот петок, здравствените власти привремено ја затворија, откако на тестирање еден вработен бил позитивен на Ковид19.

Подрачната единица на Центарот за јавно здравје Гостивар од денеска повторно е отворена

MakPress - 09.04.2020

Подрачната единица на Центарот за јавно здравје Гостивар од денеска повторно е отворена. Минатиот петок, здравствените власти привремено ја затворија, откако на тестирање еден вработен бил позитивен на Ковид19.