TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Папата Француско кани комичари во Ватикан

Трн - 09.06.2024

Папата Франциско, кој вели дека редовно му се моли на Бога да му даде смисла за хумор, ќе прими гости од целиот свет на културен настан во Италија, за прослава на убавината на човечката разноликост.

Папата Франциск покани комичари во Ватикан: Вупи Голдберг и Џими Фалон се меѓу поканетите гости

Вечер Прес - 08.06.2024

Папата Франциск, кој вели дека редовно се моли Бога да му даде смисла за хумор, ќе пречека актери од целиот свет на културен настан во Италија за „да ја прослават убавината на човековата различност“, објави Ватикан.

Папата Француско кани комичари во Ватикан

24Инфо - 09.06.2024

Папата Франциско, кој вели дека редовно му се моли на Бога да му даде смисла за хумор, ќе прими гости од целиот свет на културен настан во Италија, за прослава на убавината на човечката разноликост.