TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Груевски: СДСМ и Сорос и така планираа протести со цел влошување и ескалација на состојбите, а со крајна цел ...

Република - 14.04.2016

Интересот на СДСМ е во земјава да има анархија, да има безредие и хаос, но тоа не е интерес на македонските граѓани и на ВМРО-ДПМНЕ. Наш заеднички интерес е земјата да оди напред, демократијата да функционира, одлуките на слободни и фер избори да ги ...

Груевски: СДСМ и СОРОС планираат безредие и хаос за да избегаат од избори

Курир - 14.04.2016

Интересот на СДСМ е во земјата да има анархија, безредие и хаос. Но, тоа не е интерес на граѓаните и на ВМРО-ДПМНЕ. Наш заеднички интерес е земјата да оди напред, демократијата да функционира, одлуките на слободни и фер избори да ги ностат ...

Груевски: СДСМ и СОРОС планираат безредие и хаос за да избегаат од избори

Нетпрес - 14.04.2016

СДСМ заедно со соросовите здруженија и невладини организации и онака планираа овие денови да прават протести секој ден со цел влошување на атмосферата и ескалација на состојбите, а со крајна цел избегнување на изборите.