TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На терен е “ѕвер“, а дома емотивен татко: Пораката од Миркуловски до неговата ќерка ќе ве разнежни

Курир - 14.02.2018

„Мојата прва радост денес полни 5 годинки. Секогаш да бидеш насмеана и среќна“. Македонскиот ракометен репрезентативец Филип Миркуловски денес го прослави роденеденот на својата ќерка Јована.

(ФОТО) Миркуловски емотивен за роденденот на својата ќерка

Репортер - 14.02.2018

Македонскиот ракометен репрезентативец Филип Миркуловски и го прослави роденеденот на својата ќерка Јована. Дека Јована има родеден, Миркуловски објави и на својот Фејсбук профил, пишувајќи емотивна порака за својата ќерка.

Фото: На теренот „ѕвер“, а дома емотивен татко - Миркуловски напиша порака до својата ќерка

Press24 - 14.02.2018

Ќерката на македонскиот ракометен репрезентативец Филип Миркуловски денес го прослави петтиот роденден. Тој на Фејсбук сподели фотографија и емотивна порака за неговата прва радост. „Мојата прва радост денес полни 5 годинки.

На терен е “ѕвер“, а дома емотивен татко

Пулс24 - 14.02.2018

„Мојата прва радост денес полни 5 годинки. Секогаш да бидеш насмеана и среќна“. Македонскиот ракометен репрезентативец Филип Миркуловски денес го прослави роденеденот на својата ќерка Јована.

(ФОТО) “Ѕвер“ во кој се крие емотивен татко: Филип Миркуловски со емотивна порака за ќерката

Екран - 15.02.2018

Македонскиот ракометен репрезентативец Филип Миркуловски го прослави роденденот на својата ќерка Јована. Тој на Фејсбук сподели фотографија и емотивна порака за неговата прва радост. „Мојата прва радост денес полни 5 годинки.