TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Коронавирусот пристигна и на најизолираниот остров на светот: Кирибати за првпат во локдаун

Слободен Печат - 22.01.2022

Во оддалечената островска држава Кирибати , беше воведено заклучување откако патниците на првиот меѓународен лет во последните 10 месеци беа позитивни на ковид-19. На околу 120.000 жители на Кирибати им е наредено да останат дома освен во итни ...

На Самоа досега 18 случаи на Ковид-19 од почетокот на пандемијата

А1 On - 22.01.2022

Премиерката на Самоа денеска воведе 48-часовен локдаун во оваа пацифичка земја, откако 15 патници од Австралија се тестирани позитивни тестот за коронавирусот, а земјата досега има вкупно 18 случаи од почетокот на пандемијата.

На Самоа досега 18 случаи на Ковид-19 од почетокот на пандемијата, во земјата воведен локдаун

ТВ21 - 22.01.2022

Премиерката на Самоа денеска воведе 48-часовен локдаун во оваа пацифичка земја, откако 15 патници од Австралија се тестирани позитивни тестот за коронавирусот, а земјата досега има вкупно 18 случаи од почетокот на пандемијата.

Коронавирусот стигна и на „крајот“ на светот – во Кирибати прв пат локдаун

А1 On - 22.01.2022

Во оддалечената островска држава Кирибати, беше воведен локдаун откако патници на првиот меѓународен лет во последните 10 месеци беа позитивни на Ковид-19. На граѓаните им е наредено да останат дома, а друштвените собири се забранети, јавува ...

Кирибати се затвора поради коронавирусот

Фактор - 22.01.2022

Koронавирусот се шири на Кирибати. Во оваа островска земја е воведен локдаун откако патници на првиот меѓународен лет во последните 10 месеци биле позитивни. 36 луѓе на летот од Фиџи биле тестирани и позитивни.

Короната пристигна "и на крајот на светот": Пацифичката држава за прв пат во локдаун

Точка - 22.01.2022

Во далечната островска држава Кирибати е воведен локдаун откако патници на првиот меѓународен лет во последните 10 месеци биле позитивни на ковид-19. На граѓаните им е издадена наредба да останат дома, а социјални собири се забранети, пренесува ...

Короната пристигна и на крајот на светот: Пацифичката држава за прв пат во локдаун

Република - 22.01.2022

Во далечната островска држава Кирибати е воведен локдаун откако патници на првиот меѓународен лет во последните 10 месеци биле позитивни на ковид-19. На граѓаните им е издадена наредба да останат дома, а социјални собири се забранети, пренесува ...

На Самоа досега 18 случаи на Ковид-19 од почетокот на пандемијата

Опсервер - 22.01.2022

Премиерката на Самоа денеска воведе 48-часовен локдаун во оваа пацифичка земја, откако 15 патници од Австралија се тестирани позитивни тестот за коронавирусот, а земјата досега има вкупно 18 случаи од почетокот на пандемијата.

На Самоа досега 18 случаи на Ковид-19 од почетокот на пандемијата

Независен - 22.01.2022

Самоа – Премиерката на Самоа денеска воведе 48-часовен локдаун во оваа пацифичка земја, откако 15 патници од Австралија се тестирани позитивни тестот за коронавирусот, а земјата досега има вкупно 18 случаи од почетокот на пандемијата.

На Самоа досега 18 случаи на Ковид-19 од почетокот на пандемијата

Курир - 22.01.2022

Премиерката на Самоа денеска воведе 48-часовен локдаун во оваа пацифичка земја, откако 15 патници од Австралија се тестирани позитивни тестот за коронавирусот, а земјата досега има вкупно 18 случаи од почетокот на пандемијата.

На Самоа досега 18 случаи на коронавирус од почетокот на пандемијата

Нетпрес - 22.01.2022

Премиерката на Самоа денеска воведе 48-часовен локдаун во оваа пацифичка земја, откако 15 патници од Австралија се тестирани позитивни тестот за коронавирусот, а земјата досега има вкупно 18 случаи од почетокот на пандемијата.

На Самоа досега 18 случаи на Ковид-19 од почетокот на пандемијата

Lider - 22.01.2022

Премиерката на Самоа денеска воведе 48-часовен локдаун во оваа пацифичка земја, откако 15 патници од Австралија се тестирани позитивни тестот за коронавирусот, а земјата досега има вкупно 18 случаи од почетокот на пандемијата.

Во Самоа досега има само 18 позитивни случаи на ковид, а премиерката денес воведе локдаун

Слободен Печат - 22.01.2022

Премиерката на Самоа денеска воведе 48-часовен локдаун во оваа пацифичка земја, откако 15 патници од Австралија се тестирани позитивни тестот за коронавирусот, а земјата досега има вкупно 18 случаи од почетокот на пандемијата.

На Самоа досега 18 случаи на Ковид-19 од почетокот на пандемијата

Сител - 23.01.2022

Премиерката на Самоа денеска воведе 48-часовен локдаун во оваа пацифичка земја, откако 15 патници од Австралија се тестирани позитивни тестот за коронавирусот, а земјата досега има вкупно 18 случаи од почетокот на пандемијата.