TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Свечено пуштен патот од Горно за Долно Лисиче

Фактор - 26.09.2013

Со должина од 3,6 километри, ширина од 6 метри и потрошени 24 милиони денари, во Општина Аеродром денеска беше пуштен во употреба санираниот пат што ги поврзува двете населби Горно и Долно Лисиче.

Реконструиран патот Горно - Долно Лисиче

Вечер Прес - 26.09.2013

Градоначалникот на општината Аеродром, Ивица Коневски, и министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, вчера официјално го пуштија во употреба проширениот и реконструиран пат Горно - Долно Лисиче.

Пуштен патот Горно – Долно Лисиче

Канал5 - 26.09.2013

Пуштен во употреба реконструираниот и проширен пат што ги поврзува населбите Горно и Долно Лисиче. Во обновата на патот, во должина од 3,6 километри и ширина од 6 метри, се вложени 24 милиони денари, ...

Патот од Лисиче до Горно Лисиче отворен за сообраќај

+инфо - 26.09.2013

Денеска е пуштен во употреба обновениот и проширен пат што ги поврзува населбите Горно и Долно Лисиче. Во обновата на патот, во должина од 3,6 километри и ширина од 6 метри, се вложени 24 милиони ...

Обновен локалниот пат Горно – Долно Лисиче

А1 On - 26.09.2013

Во Општина Аеродром денеска е пуштен во употреба реконстрираниот и проширен пат што ги поврзува населбите Горно и Долно Лисиче. Во обновата на патот, во должина од 3,6 километри и ширина од 6 метри, ...

Пуштен во употреба патот што ги поврзува Горно и Долно Лисиче

Скопје инфо - 26.09.2013

Во Општина Аеродром денеска е пуштен во употреба реконстрираниот и проширен пат што ги поврзува населбите Горно и Долно Лисиче. Во обновата на патот, во должина од 3,6 километри и ширина од 6 метри, ...

Обновен локалниот пат Горно - Долно Лисиче

Сител - 26.09.2013

Во Општина Аеродром денеска е пуштен во употреба реконстрираниот и проширен пат што ги поврзува населбите Горно и Долно Лисиче. Во обновата на патот, во должина од 3,6 километри и ширина од 6 метри, ...

Проширениот пат Горно-Долно Лисиче од денес во употреба

Курир - 26.09.2013

Проширениот и реконструиран пат Горно- Долно Лисиче денеска ќе биде пуштен во употреба. На официјалното пуштање во употреба на патот, пред црквата „Св.

ФОТО: По 40 години патот Горно-Долно Лисиче конечно проширен

Курир - 26.09.2013

По повеќе од 40 години, оштетениот и тесен пат Горно- Долно Лисиче конечно е реконструиран и проширен. Жителите на овој дел од Аеродром сега ќе имаат побрза сообраќајна комуникација со другите делови ...

Пуштен во употреба локалниот пат Горно – Долно Лисиче

Lider - 26.09.2013

Во Општина Аеродром денеска е пуштен во употреба реконстрираниот и проширен пат што ги поврзува населбите Горно и Долно Лисиче. Во обновата на патот, во должина од 3,6 километри и ширина од 6 метри, ...

Пуштен во употреба патот Горно-Долно Лисиче

Економски - 26.09.2013

Должината на патот од Горно до Долно Лисиче изнесува 3,5 километри, а широчината 6 метри, истиот е реконстуиран како дел од Програмата за рехабилитација и подобрување на локалната патна мрежа во ...

Пуштен во употреба реконструираниот пат Горно – Долно Лисиче

Локално - 26.09.2013

Градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски заедно со министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, официјално го пуштија во употреба проширениот и реконструиран пат Горно – Долно Лисиче.

Реконструиран патот Горно - Долно Лисиче

Sky - 26.09.2013

Градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски заедно со министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, денеска, 26.9.2013 година, официјално го пушти во употреба проширениот и реконструиран ...

Обновен локалниот пат Горно Лисиче - Долно Лисиче

Н.Македонија - 27.09.2013

Во општината Аеродром е пуштен во употреба реконструираниот и проширен пат што ги поврзува населбите Горно и Долно Лисиче Во обновата на патот, во должина од 3,6 километри и ширина од 6 метри, се ...