TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бајден ги повлече забраните на Трамп за TikTok и WeChat

Кајгана - 10.06.2021

Американскиот претседател Џо Бајден ги стави вон сила извршните наредби со кои беше воведена забрана за преземање на кинеските апликации TikTok и WeChat и побара ново разгледување на Министерството за трговија во врска со безбедносните проблеми ...

Бајден ги повлече уредбите за забрана на TikTok и WeChat од Трамп

Телефони.мк - 10.06.2021

Американскиот претседател Џо Бајден повлече низа претседателски уредби, со кои што неговиот претходник Доналд Трамп сакаше да го забрани преземањето на апликациите WeChat и TikTok и нареди на министерството за трговија да изработи анализа на ...

Бајден ги повлече указите на Трамп со кои се забрануваат WeChat и TikTok

Локално - 09.06.2021

Претседателот на САД, Џо Бајден, во средата повлече серија претседателски декрети со кои неговиот претходник Доналд Трамп сакаше да забрани преземање на апликациите WeChat и TikTok и му нареди на Министерството за трговија да направи анализа на ...

Бајден ја повлекол уредбата на Трамп за забрана на ТикТок

Канал5 - 09.06.2021

Американскиот претседател Џо Бајден повлече серија претседателски декрети со кои неговиот претходник Доналд Трамп сакаше да забрани преземање на апликациите на WeChat и TikTok. Бајден му наредил на Министерството за трговија да направи анализа на ...

Бајден ги повлече уредбите на Трамп за забрана на TikTok и WeChat

Кумановски м. - 10.06.2021

Претседателот на САД, Џо Бајден, во средата повлече серија претседателски декрети со кои неговиот претходник Доналд Трамп сакаше да забрани преземање на апликациите WeChat и TikTok и му нареди на Министерството за трговија да направи анализа на ...