TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Професор доктор Миодраг Врчаковски: Не можеме да го изгубиме идентитетот, тој е во нашите души

Трн - 08.12.2023

ТРН :Миодраг Врчаковски, лекар, музичар, писател? Или од сите по малку? Професор Врчаковски: Прва во мене се роди љубовта кон докторската професија. Се раѓаше тивко, спонтано, ненаметливо низ годините што минуваа и никогaш нема да згасне.

Доктор Миодраг Врчаковски: Не можеме да го изгубиме идентитетот, тој е во нашите души

Рацин - 08.12.2023

Професор Миодраг Врчаковски е врвен неврорадиолог и музичар. Во слободно време тој е писател и радио водител, а речиси секогаш критичар на општествените движења. Опимист кој ја раздава својата душа и својата позитивна енергија.

Професор доктор Миодраг Врчаковски: Не можеме да го изгубиме идентитетот, тој е во нашите души

Бриф - 08.12.2023

Професор Миодраг Врчаковски е врвен неврорадиолог и музичар. Во слободно време тој е писател и радио водител, а речиси секогаш критичар на општествените движења. Опимист кој ја раздава својата душа и својата позитивна енергија.

Д-р Врчаковски : Сите сме Македонија и од нас зависи иднината

Фокус - 08.12.2023

Јас сум Македонија, ти си Македонија, сите сме Македонија. Иднината на Македонија и идентитетот зависи од интелектуалниот капацитет на граѓаните на република Македонија. Ако творите ако создавате, кој може да ве спречи да го освоите целиот свет со ...

Проф.Д-р Врчаковски: Здравството мора да се ослободи од канџите на политиката

24Инфо - 08.12.2023

Професор Миодраг Врчаковски е врвен неврорадиолог и музичар. Во слободно време тој е писател и радио водител, а речиси секогаш критичар на општествените движења. Опимист кој ја раздава својата душа и својата позитивна енергија.

Д-р Врчаковски : Сите сме Македонија и од нас зависи иднината

Либертас - 09.12.2023

Јас сум Македонија, ти си Македонија, сите сме Македонија. Иднината на Македонија и идентитетот зависи од интелектуалниот капацитет на граѓаните на република Македонија. Ако творите ако создавате, кој може да ве спречи да го освоите целиот свет со ...

Д-р Врчаковски: сите сме Македонија И од нас зависи иднината

Тера - 09.12.2023

„Јас сум Македонија, ти си Македонија, сите сме Македонија. Иднината на Македонија и идентитетот зависи од интелектуалниот капацитет на граѓаните на Република Македонија. Ако творите, ако создавате, кој може да ве спречи да го освоите целиот свет со ...

Проф.Д-р Врчаковски: Здравството мора да се ослободи од канџите на политиката

Во Центар - 09.12.2023

Професор Миодраг Врчаковски е врвен неврорадиолог и музичар. Во слободно време тој е писател и радио водител, а речиси секогаш критичар на општествените движења. Опимист кој ја раздава својата душа и својата позитивна енергија.

Д-р Врчаковски : Ние Македонците многу си се сакаме а идентиетот го имаме во нашите души

ММС - 10.12.2023

Во интервјуто за „Трн.мк’’ проф. д-р Миодраг Врчаковски рече : „Ние Македонците навистина многу си се сакаме, но сме сме свесни за тоа. За да бидеш вистински човек, да бидеш сакан, да бидеш свој, да ги сакаш другите неопходно е да победиш еден многу ...