TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џафери: За спротивставување на дезинформациите и говорот на омраза треба промовирање на култура на толеранција и ...

ТВ21 - 28.11.2021

Секогаш имајќи ја на ум исклучително значајната улога на парламентите во заштитата на слободата на изразување на интернет и промовирањето на различноста на ставовите, исто толку важно е и спротивставувањето кон дезинформациите и говорот на омраза и ...

Џафери од Мадрид: Против дезинформациите и говорот на омраза со култура на толеранција

Независен - 28.11.2021

Секогаш имајќи ја на ум исклучително значајната улога на парламентите во заштитата на слободата на изразување на интернет и промовирањето на различноста на ставовите, исто толку важно е и спротивставувањето кон дезинформациите и говорот на омраза и ...

Џафери: За спротивставување на дезинформациите и говорот на омраза треба промовирање на култура на толеранција и ...

Сител - 28.11.2021

Секогаш имајќи ја на ум исклучително значајната улога на парламентите во заштитата на слободата на изразување на интернет и промовирањето на различноста на ставовите, исто толку важно е и спротивставувањето кон дезинформациите и говорот на омраза и ...

Џафери: За спротивставување на дезинформациите и говорот на омраза треба промовирање на култура на толеранција и ...

Опсервер - 28.11.2021

ript> Секогаш имајќи ја на ум исклучително значајната улога на парламентите во заштитата на слободата на изразување на интернет и промовирањето на различноста на ставовите, исто толку важно е и спротивставувањето кон дезинформациите и говорот на ...

Џафери: За спротивставување на дезинформациите и говорот на омраза треба промовирање на култура на толеранција и ...

Вечер Прес - 28.11.2021

Секогаш имајќи ја на ум исклучително значајната улога на парламентите во заштитата на слободата на изразување на интернет и промовирањето на различноста на ставовите, исто толку важно е и спротивставувањето кон дезинформациите и говорот на омраза и ...

Џафери: Треба да промовираме култура на толеранција и инклузија

Канал5 - 28.11.2021

: За спротивставување на дезинформациите и говорот на омраза треба промовирање на култура на толеранција и инклузија. Секогаш имајќи ја на ум исклучително значајната улога на парламентите во заштитата на слободата на изразување на интернет и ...

Џафери: За спротивставување на дезинформациите и говорот на омраза треба промовирање на култура на толеранција и ...

Нова ТВ - 28.11.2021

Секогаш имајќи ја на ум исклучително значајната улога на парламентите во заштитата на слободата на изразување на интернет и промовирањето на различноста на ставовите, исто толку важно е и спротивставувањето кон дезинформациите и говорот на омраза и ...

Џафери: За спротивставување на дезинформациите и говорот на омраза треба промовирање на култура на толеранција и ...

CivilMedia - 28.11.2021

Секогаш имајќи ја на ум исклучително значајната улога на парламентите во заштитата на слободата на изразување на интернет и промовирањето на различноста на ставовите, исто толку важно е и спротивставувањето кон дезинформациите и говорот на омраза и ...

Џафери: За спротивставување на дезинформациите и говорот на омраза треба промовирање на култура на толеранција и ...

MakPress - 28.11.2021

Секогаш имајќи ја на ум исклучително значајната улога на парламентите во заштитата на слободата на изразување на интернет и промовирањето на различноста на ставовите, исто толку важно е и спротивставувањето кон дезинформациите и говорот на омраза и ...