TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бебе почина од коронавирус во Скопје

Скопје1 - 14.01.2022

ИЈЗ денеска во извештајот доставен до МЗ, пријави починато дете на шест месечна возраст, кое во регистарот Мој Термин е заведено дека починало на 03.01.2022. Според податоците добиени од Клиниката за детска хирургија, станува збор за дете со вродена ...

ТРАГЕДИЈА: Бебе починало на Детска клиника пред 10 дена

Курир

Бебе починало на Детска клиника пред 10 дена

Zoom

Бебе почина од коронавирус во Скопје

Скопје инфо

Бебе починало на Детска клиника пред 10 дена

Нетпрес

Бебето што почина од ковид-19 било доенче од шест месеци со вродена аномалија на черепот

Република - 14.01.2022

Бебето што почина од ковид-19 било доенче од шест месеци со вродена аномалија на черепот, соопшти Министерството за здравство. Институтот за јавно здравје (ИЈЗ) денеска во извештајот доставен до МЗ, пријави починато дете на шест месечна возраст, кое ...

Бебето што почина од ковид-19 било доенче од шест месеци со вродена аномалија на черепот

Zoom

Шестмесечно бебе, заразено со ковид, почина на Клиниката за неврохирургија

Канал5 - 14.01.2022

На Клиниката за неврохирусргија починало шесмесечно бебе, кое претходно имало и други здравствени проблеми , а било заразено од коронавирусот. Во денешната статистика на Министерството за здравство се наведува дека има едно починато бебе, а ...

Шестмесечно бебе почина од ковид во Скопје

Слободен Печат

Почина шестмесечно доенче заразено со ковид

Фокус

Почина шестмесечно доенче заразено со Ковид-19

ММС