TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претставничкиот дом го спречи Трамп да почне војна со Иран

+инфо - 12.07.2019

Претставничкиот дом на САД денеска гласаше со цел да го спречи претседателот Доналд Трамп да почне војна со Иран, освен во случај на самоодбрана. Според најновата одредба, на Трамп му е потребно одобрување од законодавците во случај да планира да ...

Претставничкиот дом со гласање го спречи Трамп да почне војна со Иран

Вечер - 12.07.2019

Претставничкиот дом на САД денеска гласаше со цел да го спречи претседателот Доналд Трамп да почне војна со Иран, освен во случај на самоодбрана. Според најновата одредба, на Трамп му е потребно одобрување од законодавците во случај да планира да ...

Трамп со гласање во претставничкиот дом спречен да започне војна со Иран

Слободен Печат - 12.07.2019

Според најновата одредба, на Трамп му е потребно одобрување од законодавците во случај да планира да нареди воена акција против Иран. Претставничкиот дом на САД денеска гласаше со цел да го спречи претседателот Доналд Трамп да почне војна со Иран, ...

Претставничкиот дом со гласање го спречи Трамп да почне војна со Иран

1tv - 12.07.2019

Претставничкиот дом на САД денеска гласаше со цел да го спречи претседателот Доналд Трамп да почне војна со Иран, освен во случај на самоодбрана. Според најновата одредба, на Трамп му е потребно одобрување од законодавците во случај да планира да ...

Претставничкиот дом со гласање го спречи Трамп да почне војна со Иран

А1 On - 12.07.2019

Претставничкиот дом на САД гласаше со цел да го спречи претседателот Доналд Трамп да почне војна со Иран, освен во случај на самоодбрана. Според најновата одредба, на Трамп му е потребно одобрување од законодавците во случај да планира да нареди ...

Претставничкиот дом со гласање го спречи Трамп да почне војна со Иран

24Инфо - 12.07.2019

Претставничкиот дом на САД денеска гласаше со цел да го спречи претседателот Доналд Трамп да почне војна со Иран, освен во случај на самоодбрана. Според најновата одредба, на Трамп му е потребно одобрување од законодавците во случај да планира да ...

Претставничкиот дом со гласање го спречи Трамп да почне војна со Иран

Независен - 12.07.2019

Претставничкиот дом на САД денеска гласаше со цел да го спречи претседателот Доналд Трамп да почне војна со Иран, освен во случај на самоодбрана. Според најновата одредба, на Трамп му е потребно одобрување од законодавците во случај да планира да ...

Претставничкиот дом со гласање го спречи Трамп да почне војна со Иран

Либертас - 12.07.2019

Претставничкиот дом на САД денеска гласаше со цел да го спречи претседателот Доналд Трамп да почне војна со Иран, освен во случај на самоодбрана. Според најновата одредба, на Трамп му е потребно одобрување од законодавците во случај да планира да ...

Претставничкиот дом со гласање го спречи Трамп да почне војна со Иран

Опсервер - 13.07.2019

Претставничкиот дом на САД денеска гласаше со цел да го спречи претседателот Доналд Трамп да почне војна со Иран, освен во случај на самоодбрана. Според најновата одредба, на Трамп му е потребно одобрување од законодавците во случај да планира да ...