TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Активист на Беса во полиција поради поставување навредливи знаци за ДУИ низ Тетово

Независен - 12.07.2019

Активистот на движењето Беса, Артан Етеми бил повикан во тетовската полиција на информативен разговор поради поставените знаци на неколку места во Тетово со навредлива содржина за ДУИ. Претпладнево МИА информираше дека за овој случај полицијата ...

Поставил сатирична табла, полицијата го зела на распит – Касами: Ако правите вака со активистите, лично јас ќе пишувам ...

ТВ21 - 12.07.2019

Вчера на улиците во Тетово, поставен сообраќаен знак на која е прикажан патоказ до седиштето на ДУИ – “Јавна куќа ДУИ“. Во врска со ова, подебелиот крај го извлече Артан Етеми, активист на Движење Беса.

Знаци со навредлива содржина за ДУИ во Тетово

Независен - 12.07.2019

Тетовската полиција денеска соопшти дека ќе се бараат лицата кои ноќта помеѓу средата и четвртокот поставувале знаци со навредлива содржина за политичка партија. На фотографиите кои се споделуваат на интернет социјалните мрежи на знаците се гледа ...

Активист на Беса повикан во полиција поради поставување навредливи знаци за ДУИ низ Тетово

Слободен Печат - 12.07.2019

Претседателот на Беса, Билал Касами по повикувањето на информативен разговор на активистот побара објаснување од тетовската полиција. Активистот на движењето Беса, Артан Етеми бил повикан во тетовската полиција на информативен разговор поради ...

Знаци со навредлива содржина за ДУИ во Тетово

Сител - 12.07.2019

Тетовската полиција денеска соопшти дека ќе се бараат лицата кои ноќта помеѓу средата и четвртокот поставувале знаци со навредлива содржина за политичка партија. На фотографиите кои се споделуваат на интернет социјалните мрежи на знаците се гледа ...

Активист на Беса повикан на информативен разговор во полиција – поставил знак „Јавна куќа ДУИ“

1tv - 12.07.2019

Активистот на движењето Беса, Артан Етеми бил повикан во тетовската полиција на информативен разговор поради поставените знаци на неколку места во Тетово со навредлива содржина за ДУИ. Претседателот на Беса, Билал Касами по повикувањето на ...

Знаци со навредлива содржина за ДУИ се појавија во Тетово

ТВ21 - 12.07.2019

Во Тетово ќе се бараат лицата кои ноќта помеѓу средата и четвртокот поставиле знаци со навредлица содржина за политичка партија, соопшти тетовската полиција, пренесе МИА. На фотографиите кои се споделуваат на интернет социјалните мрежи на знаците се ...

Активист на Беса повикан на информативен разговор во полиција

Press24 - 12.07.2019

Активистот на движењето Беса, Артан Етеми бил повикан во тетовската полиција на информативен разговор поради поставените знаци на неколку места во Тетово со навредлива содржина за ДУИ. Претпладнево МИА информираше дека за овој случај полицијата ...

Табли со навреди пред седиштето на ДУИ - Полицијата трага по сторителите

Press24 - 12.07.2019

Тетовската полиција денеска соопшти дека ќе се бараат лицата кои ноќта помеѓу средата и четвртокот поставувале знаци со навредлива содржина за политичка партија. На фотографиите кои се споделуваат на интернет социјалните мрежи на знаците се гледа ...

Активист на Беса повикан на информативен разговор во полиција поради поставување навредливи знаци за ДУИ низ Тетово

Вечер - 12.07.2019

Активистот на движењето Беса, Артан Етеми бил повикан во тетовската полиција на информативен разговор поради поставените знаци на неколку места во Тетово со навредлива содржина за ДУИ. Претпладнево МИА информираше дека за овој случај полицијата ...

Знаци со навредлива содржина за ДУИ во Тетово

Вечер - 12.07.2019

Тетовската полиција денеска соопшти дека ќе се бараат лицата кои ноќта помеѓу средата и четвртокот поставувале знаци со навредлива содржина за политичка партија. На фотографиите кои се споделуваат на интернет социјалните мрежи на знаците се гледа ...

Активист на БЕСА бил повикан во полиција бидејќи поставил табла – „Јавна куќа ДУИ“

Фокус - 12.07.2019

Активистот на движењето Беса, Артан Етеми, бил повикан во тетовската полиција на информативен разговор поради тоа што на неколку места низ Тетово поставил знаци и табли со навредлива содржина за ДУИ, како на пример „Јавна куќа ДУИ“.

За „Јавна куќа ДУИ“ активист на Беса заврши во станица

Република - 12.07.2019

Активистот на движењето Беса Артан Етеми бил повикан во тетовската полиција на информативен разговор поради поставените знаци на неколку места во Тетово со навредлива содржина за ДУИ. Претпладнево МИА информираше дека за овој случај полицијата ...

Знаци со навредлива содржина за ДУИ во Тетово

ММС - 12.07.2019

Тетовската полиција денеска соопшти дека ќе се бараат лицата кои ноќта помеѓу средата и четвртокот поставувале знаци со навредлива содржина за политичка партија. На фотографиите кои се споделуваат на интернет социјалните мрежи на знаците се гледа ...

Активист на Беса повикан на информативен разговор во полиција поради поставување навредливи знаци за ДУИ низ Тетово

ММС - 12.07.2019

Активистот на движењето Беса, Артан Етеми бил повикан во тетовската полиција на информативен разговор поради поставените знаци на неколку места во Тетово со навредлива содржина за ДУИ. Претпладнево МИА информираше дека за овој случај полицијата ...

Знаци со навредлива содржина за ДУИ се појавија во Тетово

4NEWS - 12.07.2019

Во Тетово ќе се бараат лицата кои ноќта помеѓу средата и четвртокот поставиле знаци со навредлица содржина за политичка партија, соопшти тетовската полиција, пренесе МИА. На фотографиите кои се споделуваат на интернет социјалните мрежи на знаците се ...

Активист на Беса повикан на информативен разговор во полиција поради поставување навредливи знаци за ДУИ низ Тетово

Сител - 12.07.2019

Активистот на движењето Беса, Артан Етеми бил повикан во тетовската полиција на информативен разговор поради поставените знаци на неколку места во Тетово со навредлива содржина за ДУИ. Претпладнево МИА информираше дека за овој случај полицијата ...

Нов напад против ДУИ во Тетово, знаци со натпис „Јавна куќа, ДУИ на 1.000 м“

МКД - 12.07.2019

Тетовската полиција денеска соопшти дека се бараат лицата кои ноќта помеѓу средата и четвртокот поставувале знаци со навредлива содржина за политичка партија. На фотографиите кои се споделуваат на интернет социјалните мрежи на знаците се гледа ...

Активист на Беса во полиција, поставувал навредливи знаци за ДУИ низ Тетово

+инфо - 12.07.2019

Артан Етеми, активистот на Беса, бил повикан во тетовската полиција на информативен разговор поради поставените знаци на неколку места во Тетово со навредлива содржина за ДУИ. Претпладнево МИА информираше дека за овој случај полицијата започнала ...