TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bosch најави нов 3D дигитален кокпит автомобилите

Додај Гас - 11.12.2019

Ако веќе се навикнавте на дигиталниот кокпит во автомобилите, веќе има најава за иновација, а веќе е применлива Станува збор за еден вид 3D дисплеј интегриран во класичниот дигитален кокпит на автомобилот.

Bosch најави 3D дигитална контролна табла во новите автомобили

Таратур - 11.12.2019

Од Bosch доаѓа најава за револуционерна иновација со воведување на дигитална 3D контролна табла во новите генерации на автомобили. Ова е еден вид 3D дисплеј интегриран во класичниот дигитален „кокпит“ на автомобил.

Bosch најави нов 3D дигитален кокпит автомобилите

USB - 13.12.2019

Ако веќе се навикнавте на дигиталниот кокпит во автомобилите, веќе има најава за иновација, а веќе е применлива Станува збор за еден вид 3D дисплеј интегриран во класичниот дигитален кокпит на автомобилот.